Publicitat
Comunicació · 18 de Maig de 2012. 11:47h.

El cap de premsa de Mas compara el #novullpagar amb "filldeputisme"

El periodista esborra després els tuits perquè és una "cita de Joan Sales que pot ofendre i es pot malinterpretar"

El cap de premsa de Mas compara el #novullpagar amb "filldeputisme"

Joan Maria Piqué, amb ulleres, amb Artur Mas

El cap de premsa del president de la Generalitat, Joan Maria Piqué, ha escrit dues piulades al seu Twitter -que posteriorment ha esborrat- on carregava contra el "filldeputisme" dels indignats concentrats davant la seu central de la Caixa a l'Avinguda Diagonal i la campanya #novullpagar que insta a negar-se a pagar els peatges de les autopistes de Catalunya.

En una primera piulada ha carregat contra "'els agents dobles, els provocadors, els personatges més sòrdids i més tèrbols, els fills de puta de tota mena en una paraula' #filldeputisme".

Després d'esborrar-la, el cap de premsa de Mas s'ha justificat dient que "he esborrat el tuit perquè molta gent no coneix la cita de Joan Sales, es pot ofendre i es pot malinterpretar. Però el que hi deia és claríssim".

També n'ha escrit un altre en què assegurava que "qui vol posar la Caixa enfront d la llibertat del país comet un error tan gran, que costa creure que sigui un error: per això citava Joan Sales" i ha afegit que "em crida molt l'atenció que Mordor sigui la Caixa, i no el Santander o... Bankia. Fa temps que no crec en casualitats. I ara, debatem, o insultem?"

"La cita de Sales no va pels qui de bona fe segueixen les campanyes, potser desenfocats, però les campanyes no ho estan gens, en un altre sentit però", ha aclarit també. Tot i això, ha afegit que "perdem l'objectiu. Ens despistem o ens despisten? Qui fa despistar mereix l'epítet que li dedica Joan Sales, encara que molts hi cooperin de bona fe".

Finalment, en referència al #novullpagar Joan Maria Piqué ha dit que "entenc del tot la gent que no paga peatges: Però em sorprèn que surti això ara, mentre d'aquí diuen que no ens cal la clau de la caixa, que és el tema".

Piqué ha esborrat aquestes piulades

Publicitat
Publicitat

55 Comentaris

Publicitat
#47 angel, cardedeu, 22/05/2012 - 00:05

Cessament total els de CyU. Mentiders, botiflers, pesseters. Mereixeu estar a Madrid i no a CATalunya, ECSpañoletos de CyU amb PSC. Convergencia y Unión de ECSpaña. PSC´e.

#46 Ramon, Barcelona, 21/05/2012 - 13:27

Guaita el botiflers fills putatius de Pujol com es posen dels nervis quan els fem trontollar la botiga.

#46.1 Muriel, L'Eixample, Barcelona, 21/05/2012 - 16:40

#46.1

Què vol dir "es posen dels nervis"? Vol dir "es posen malalts dels nervis", potser? Perquè "posar-se dels nervis" , en català, no té cap sentit. És com dir: "posar-se dels ossos", o "posar-se de les vísceres", "o posar-se de la pell o els tendons", que no té cap sentit.

#45 Núria, Reus, 20/05/2012 - 17:30

Si estirem tots, ella caurà... (i arrossegarà tot l'entorn podrit que no deixa avançar la nació catalana).

#43 canp3, Barcelona, 20/05/2012 - 01:19

Un altre gafapastas donant lliçons des del pulpit... quans ens sobren, d'aquests endollats...

#42 badapetita, badalona, 19/05/2012 - 20:46

L'entorn del President Mas, no dona la talla. Aquest cap de premsa es mereix el seu cesament immediat.

#42.1 Carme, Mollerussa, 20/05/2012 - 10:54

Això és responsabilitat directa d'ATUR Mas, que en això tampoc dóna la talla i aquí no hi pot posar d'excusa ni el tripartit anterior a l'actual, ni la crisi global.