Publicitat
Comunicació · 25 de Maig de 2013. 10:48h.

"El complex de l'Espanyol amb el Barça és fatigant"

La periodista reivindica que Trias "cada dia resulta més simpàtic"

"El complex de l'Espanyol amb el Barça és fatigant"

Imatge de l'article

La periodista Pilar Rahola, en un article d'opinió a La Vanguardia, es mostra critica amb Jordi Portabella, dirigents convergents pericos, i el RCD Espanyol. Per contra, defensa l'alcalde Xavier Trias, i li demana que "faci la seva, que cada dia resulta més simpàtic".

Sobre Portabella, explica que "he vist una piulada del Portabella en la línia de transcendència histriònica que el caracteritza. Deia el bon home, posant-se teatral: 'Demano al govern municipal que rectifiqui l’error comès amb la publicitat al monument a Colom. No podem mercantilitzar l’espai públic'".

"Buf, tanta retòrica superlativa per a un tema com aquest? Altrament, ara descobreix que es mercantilitza l’espai públic? Aleshores, què van ser els tres anys de la catedral tapada per la lona publicitària d’una entitat bancària? O la casa Ametller tapada amb un immens e-Dreams? I si repassem la resta d’edificis emblemàtics restaurats, no n’hi ha ni un que s’hagi escapat de la publicitat".

"És ben curiós que ara s’obri aquest debat perquè el Barça ha guanyat la Lliga, l’alcalde ha fet un gest divertit (que, a més, li reporta uns calerons) i alguns decideixen pentinar el gat. El cas és que hauria entès un debat encès sobre el fet que, dels 100.000 euros que guanyarà la ciutat de Barcelona gràcies a la publicitat, el 21% se n’anirà cap a Espanya en IVA i no tornarà. Aquesta sí que hauria de ser una polèmica que activés les llengües bífides. Però estem massa entretinguts nedant en el got d’aigua…", apunta.

Rahola reivindica que "el Barça, és un èxit esportiu, i és la ciutat fent-li l’ullet mentre recapta una mica de calerons. Hauríem de prendre’ns una cosa com aquesta amb una mica més d’humor. El segon matís, sobre el tema del Espanyol. Aquí sí que em perdo, sobretot perquè he vist alguns dirigents convergents pericos renyant en Trias perquè ha vestit de blaugrana Colom".
 
"Fernández Teixidor fins i tot ha demanat explicacions i al Turull l’han agafat amb la guàrdia baixa a TV3. Mare meva! Què hi té a veure l’Espanyol, en això? Ha guanyat la Lliga, la Copa d’Europa, alguna cosa? La veritat és que aquest permanent complex de l’Espanyol amb el Barça és força fatigant. En fi, que tots plegats prenguin una mica de til·la", conclou.

Publicitat
Publicitat

72 Comentaris

Publicitat
#51 BEJOTA, BCN, 27/05/2013 - 20:55

L'ESPANYOL ,ÉS CLUB NETAMENT CATALÁ (O DE BARCELONA).EL BARÇA ,ÉS UNA FRANQUICIA SUÏSSA.

#51.1 Cat 33, arenys de mar, 27/05/2013 - 21:43

Estic mes que orgullos de que el meu club l'hagi fundat un suis amb clara visió catalanista abans que un grapat de militarots espanyols amb l'unica intenció d'oposar-se a la catalanitat del Barça. L'español un equip català?Sou un accident historic i afortunadament ja no sou de Barcelona.SempreBarça!

#51.2 BEJOTA, BCN, 29/05/2013 - 20:40

Cat 33:
Et recordo que'l Sr. Camper va prohibí que juguesis al Barça gent de Catalunya (veura estatuts originals).Suposso que'l mateix seria per la resta de la gent nocatalana.

N.B.El R. Madrid ,és una fundació del germans Padrós (catalans).

#50 Saprissa, Sants , 27/05/2013 - 10:07

quan és l'Espanyol li diuen "complexe d inferioritat", "victimisme","odi"... quan parlen de Catalunya vers Madrid/Espanya parlen de "justicia","historia","d'orgull"...

#49 BEJOTA, bcn, 26/05/2013 - 18:15

SRA.BELÉN ESTEBAN(PERDÓ,RAHOLA):DEIXI DE DIR XIMPLERIES I D'ANAR DE FAMELLA ALFA.

#48 Joan, Sant Boi, 26/05/2013 - 13:37

Sóc perico i no necessito tiol·la. A m i el Barça me la repanfifla, Com si voleu posar un condó a lapunta de la Sagrada Famíla. Aquesta és la imatge que donen als turistes

#47 pepe, andorra, 26/05/2013 - 13:26

El complejo de algunos extremistas del catalanismo con España también es fatigarte, pero nadie le discute la legitimidad de su defensa. Es curioso observar ante iguales circunstancias y en funcion del interes como la maria antonia iglesias de Can Fanga muta sus opiniones. Q cosa mas sectaria.