Publicitat
Comunicació · 1 d'Octubre de 2010. 18:23h.

El diari 'Ara' fitxa l'excap de premsa de Carod

Pere Martí s'incorpora al nou projecte

El diari 'Ara' fitxa l'excap de premsa de Carod

Pere Martí, al Palau de la Generalitat, en una foto d'arxiu

El diari 'Ara', que té previst sortir el proper 28 de novembre, ha fitxat el periodista Pere Martí, segons ha sabut e-notícies. Martí reforçarà l'equip directiu del diari format fins ara pel director, Carles Capdevila, i el subdirector, Ignasi Aragay.

Nascut a Barcelona el 1967, ha estat cap de redacció de la revista 'El Temps' i cap de política a l''Avui'. En mitjans professionals era considerat un dels millors periodistes polítics juntament amb Jordi Juan, aleshores a 'La Vanguardia' i ara director de comunicació d'Spanair. Entre el 2006 i el 2008 va ser cap de comunicació del Departament de Vicepresidència i posteriorment va tornar a l''Avui' com a cap de cultura.

Precisament el diari 'Avui' ha patit la marxa d'alguns professionals des de la seva compra per 'El Punt' com la del subdirector, David González, que s'ha incorporat a 'La Vanguardia' per a preparar l'edició en català del diari. També d'altres periodistes que van decidir acollir-se al pla de baixes incentivades com Marta Lasalas o Mayka Fernández, entre d'altres.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Albert, Barcelona, 03/10/2010 - 12:20

Quant d'autoodi que tenim tots plegats. Serà aquesta la raó per la qual encara no hem estat capaços d'esdevenir un estat propi?

#7 Gemma, BCN, 02/10/2010 - 22:37

Si sabessiu la veritat darrere el diari Ara... fa dos anys que es prepara amb transfugues de l'Avui i ara han fet un procés de selecció fantasma/tapadera però la plantilla la formen els de sempre. Uns quants progrepijos força grandets que segons com bufa el ben son d'ací o d'allà.

#6 Manel, Barcelona, 02/10/2010 - 21:50

Un diari fet per uns quants pixapins i adreçat a uns altres pixapins. Tots ells adinerats i de la bona vida. Ah, i més 'chaqueteros' que altra cosa. Una patada al cul es hi fotia jo. Aquests amb tal de cobrar subvencions...

#5 jaume, badalona, 02/10/2010 - 19:10

un gran mutio per nó comprar aquets pamflet de cuatra arreplegats que voren ancara millor vque amb els societes

#4 Gabriel, Montesquiu, 02/10/2010 - 17:36

Soc conscient de que serà molt difícil que amb de l' ediciò en català de la Vanguardia, aquest nou diari pugui fer forat, i per tant ens costarà diners a tots.De totes maneres crec q és just i ami no en sap cap greu:El català necesita tota la protecciò després de tant d'encalçament.