Publicitat
Comunicació · 7 d'Octubre de 2008. 14:50h.

El diari 'Público' prescindeix d'Ekáizer

Havia arribat fa vuit mesos

El diari 'Público' prescindeix d'Ekáizer

Ernesto Ekáizer

La direcció del diari Públic ha acomiadat el periodista Ernesto Ekáizer, que va arribar al diari fa vuit mesos, segons informa elconfidencial.com. És la segona baixa important en aquesta publicació, després que el cap d'informació política, Fernando Garea, marxés a El País, precisament per incompatibilitat amb Ekáizer. Público ha prescindit d'Ekáizer perquè "l'empresa entén que se'l va contractar per a una sèrie de tasques que no compleix", segons la versió del diari de Jaume Roures que publica elconfidencial.com.
       
Aquest mateix diari electrònic diu que en Público s'assegura que "des d'abans d'estiu se sabia que se n'anava. Ekáizer es creia amb possessió de la veritat absoluta, es creia pràcticament Déu i per això hi havia discrepàncies amb la direcció (representada per Ignacio Escolar). La seva marxa anava a tenir lloc abans o després; era qüestió de negociar el final|finalitat del seu contracte blindat".

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 jordi, l'h, 07/10/2008 - 22:21

No m'extranya!! la setmana passada vaig estar 20 minuts per la nit per fer una oferta on-line al SOC i l'endemà em vàren trucar del soc perque ho repetís en paper perque no lis arriba el informe escrit.Conclusió:els fulls encara no els he omplert.

#4 Sr Pepito, Lérida(España), 07/10/2008 - 20:46

Ni en este diario tan sectario quieran ya a este sicario del periodismo.

#3 Ramon, Barcelona, 07/10/2008 - 18:46

No, no ho compra ningú, només és perquè la portada faci de pòster als quioscs. Suposo que suquen els quiosquers a tal efecte. És exportar el model Triangle a Espanya.

#2 Pau Gervasi, Barcelona, 07/10/2008 - 18:10

Però es que hi ha algú que compra això?

#1 Ramon, Barcelona, 07/10/2008 - 15:49

Público és com El Triangle, els sociates només el fan per visualitzar la porcada als quioscs. Ai, quin acte fallit més ximple, volia dir portada, home!