Publicitat
Comunicació · 11 de Març de 2013. 11:46h.

El dinar de la Coca-Cola light

Maika Navarro va plantar el director dels Mossos, però li va demanar que la recollís en cotxe oficial

El dinar de la Coca-Cola light

El director general dels Mossos, Manel Prat

La periodista Maika Navarro, en la seva versió dels fets a El Periódico, explica que després de trobar-se amb el director de Método 3 "em vaig allunyar caminant. Acostumo a moure'm per Barcelona en moto, però estava avariada. Vaig caminar, em vaig parar en diversos aparadors i al veure l'hora vaig recordar que havia quedat per dinar amb el director dels Mossos".

"Vaig trucar per telèfon a Prat i li vaig demanar disculpes. Era al seu despatx de la comissaria de les Corts, em va dir que ja havia dinat, i que havia de ser a la Conselleria d'Interior a les quatre per assistir a una reunió del consell de direcció".

"La seu del departament d'Interior és a tres minuts caminant de la redacció del diari, i li vaig suggerir que, ja que havia de passar amb el seu cotxe per Consell de Cent per anar a la reunió a la conselleria, em recollís, i mentre jo dinava ell prengués un cafè amb mi", afirma.

"A la cantonada de Consell de Cent amb la Rambla de Catalunya vaig veure un establiment de frankfurts, i vaig decidir que li demanaria a Prat que baixés mentre jo em prenia un entrepà. Llavors va ser quan a la mateixa cantonada estacionava la seva moto el fotògraf Joan Sánchez. Em va saludar. En aquell moment em vaig adonar de la proximitat de la redacció d'El País, i quan l'automòbil de Prat es va aturar a la cantonada, hi vaig pujar", indica.

"El cotxe del director dels Mossos no va variar la seva ruta per recollir-me. Es va aturar a la cantonada de Consell de Cent amb Passeig de Sant Joan. Vam caminar fins a un restaurant italià del carrer d'Aragó. Jo em vaig demanar un tomàquet amb mozzarella i una Coca Cola ligth i ell un Vichy. Prat tenia pressa per la reunió, i no va esperar que jo m'acabés el cafè. Ni li vaig explicar d'on venia, ni m'ho va preguntar. La trobada entre una redactora de successos i un cap policial no va durar més d'un quart d'hora. Em vaig acabar el cafè, vaig pagar, i vaig tornar a El Periódico".

"Com és norma en aquesta professió, i jo la compleixo, no revelo mai les meves fonts. Si ho faig en aquesta ocasió és després d'haver demanat autorització per fer-ho a Manel Prat. Cap dels periodistes que els últims dies han escrit sobre aquest tema m'ha trucat per contrastar la informació que després han publicat. Altres que sí que es van posar en contacte amb mi van decidir no publicar-ho perquè mai no hauria de ser notícia que una periodista de successos intenti obtenir notícies", sentencia, tot i no explicar per què va trigar 20 dies en donar la seva versió dels fets.

32 Comentaris

Publicitat
#9 BEJOTA, BCN, 13/03/2013 - 16:06

Nestlé huye de Cataluña y lleva la sede a Luxemburgo


Nestlé se ha llevado toda la tesorería de sus empresas en España a Luxemburgo. Si antes la operativa estaba centralizada en la sociedad Nestlé España.

#8 Claudi, Barcelona, 11/03/2013 - 22:53

El cuento es para partirse de risa!!!

#7 BEJOTA, BCN, 11/03/2013 - 20:46

COMPTA:La patronal de refrescos también clama contra Artur Mas.
La embajada norteamericana en España se moviliza en defensa de Coca-Cola y Pepsi, que serían las empresas más afectadas.

#6 Kropotkin, Vic, 11/03/2013 - 15:13

Excusatio non petita accusatio manifesta...

#6.1 Jordi, Teià, 11/03/2013 - 16:52

"Non petita"? O ets un cínic, o no t'enteres de res.

#6.2 Enric, Barcelona, 11/03/2013 - 17:13

#6

i #6.1

Deixa´l Jordi, repeteixen lemes, frases fetes, refranys, etz sense solta ni volta.

#5 Enric, Barcelona, 11/03/2013 - 13:38

Quina part no entens? "Prat tenia pressa per la reunió, i no va esperar que jo m'acabés el cafè" ""El cotxe del director dels Mossos no va variar la seva ruta per recollir-me"
Hahahaha! Ridícul espantós de la morritos "a mi me protege quien yo digo, aunque valga el doble" i de la Policia Nacional