Publicitat
Comunicació · 18 de Juliol de 2008. 14:29h.

El director adjunt d'El País també va criticar el català de Montilla

"Per què és tan fluix quan parla català"

El director adjunt d'El País també va criticar el català de Montilla

Vidal Folch amb Ridao

El director de l'edició catalana d'El País, Xavier Vidal-Folch, ja va criticar el català del president de la Generalitat, José Montilla, en el programa Geometria Variable, que dirigia Joan Tapia a TVE-Sant Cugat. El periodista li va etzibar que "si se sent tan català i tan catalanista perquè és tan fluix quan parla català?". "Un president de la Generalitat -va afegir- potser no ha de ser Pompeu Fabra, però que el parli una mica millor si s'estima tan Catalunya i els catalans". Montilla va contestar que "té raó, és una mancança que tinc i aquest període d'estança a Marid tampoc m'ha ajudat". "Es una assignatura que tinc i que aprovaré també", va afegir.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Kropotkin, Vic, 21/07/2008 - 14:11

Estos de El Pais son la monda, empiezan de franquistas, se pasan a socialistas y finalmente (de momento) se hacen integristas nazionanistas.... ¡Vaya pandilla!

#3 Ramon, Barcelona, 19/07/2008 - 15:13

No hi ha al món mundial ningú més classista que els nostres progres, aquells fills de casa bona que ja molt a les acaballes del franquisme es van apuntar a un gauchisme diletant, mimètic de trips parisins i californians, mig deliri, mig ganduleria.

#2 Paco, tortellà, 19/07/2008 - 14:32

No és veritat,aleshores els catalans que viuen a Madrid de fa anys ja no en parlen?
Ha estat alcalde i el Català mai no se l'apres de de bo no li cal a un producte del partit no més li cal el partit

#1 Anna, Barcelona, 18/07/2008 - 14:45

És normal. El Vidal-Folch és un serbi, del PSOE PSOE. I, en realitat, el que li mostes, és que en Montilla parli català.