Publicitat
Comunicació · 17 de Juliol de 2008. 21:27h.

El director de Catalunya Ràdio admet que la Ser pot ser líder

Oleguer Sarsanedas reconeix el "desgast" per la marxa d'estrelles

El director de Catalunya Ràdio admet que la Ser pot ser líder

Oleguer Sarsanedas, director de Catalunya Ràdio

El director de Catalunya Ràdio, Oleguer Sarsanedas ha participat a la Universitat d’Estiu Ramon Llull, on ha reconegut que l’emissora “pateix un desgast des que dues de les nostres estrelles van marxar a RAC-1, oferint el mateix programa i emportant-se l’audiència”. Sarsanedas també ha admès que existeixen “unes previsions d’audiències que podrien fer líder la Cadena SER a mig termini". Pel director la solució és fer una ràdio menys personalista “allunyada dels grans comunicadors que obeeixen als plantejaments del passat i canviar al mateix ritme que els ciutadans” i que sigui capaç de recuperar ràpidament el lideratge d’audiència en cas de perdre’l momentàniament.

Sarsanedas ha especificat que "estem intentant trencar el model de ràdio tal i com ho van fer els primers directors Jordi Costa i Josep Maria Francino fa 25 anys”. A la conferència ha fet un repàs d’aquests vint-i-cinc anys de la ràdio i ha presentat el web de l’aniversari als estudiants de la Facultat de Comunicació Blanquerna.

Publicitat
Publicitat

40 Comentaris

Publicitat
#40 Opinando que es gerundio, Barcelona, 20/07/2008 - 13:19

Se habla de Catradio, de RAC 1, de la SER. No entiendo porqué no se habla de RNE la mejor emisora del pais, la que tiene los mejores profesionales (no los mejor pagados). Pero, esta emisora ni es catalanista ni nacionalista. Prúebenla y ya me dirán.

#39 Joan Martínez, Sant Joan Despí, 20/07/2008 - 12:20

Espero que en Bassas també marxi a RAC1, amb el mateix programa (aquell que volien retallar) i li segueixi fotent l'audiència a Catradio. Jo soc un dels 412000 idiotes que no sabiem que escoltavem el que no ens convenia.

#38 Emili, Sabadell, 19/07/2008 - 19:35

Sr. Sarsanedas, li queda una mica de vergonya? En cas afirmatiu avtui en conseqüència.

#37 Emili, Sabadell, 19/07/2008 - 13:11

Aquest senyors són un autèntic Cavall de Troya, el que volen és convertir Catalunya Ràdio i TV3 en emissores residuals de quatre nostàlgics.

#36 Nàiade, bcn, 18/07/2008 - 23:20

Jo penso passar-me a RACC1. La Bonet a va destrossar Ona catalana. Per cert i la colla de polítics de la CCMA què hi diuen? a cobrar el fantàstic sou que la vida són dos dies malcomptats.Llorach Del Pozo etc no us cau la cara dura que teniu?