Publicitat
Comunicació · 17 de Setembre de 2021. 13:02h.

El director de Catalunya Ràdio compara el 'català tranquil' amb un agressor als Mossos

Saül Gordillo: "no estem fora dels límits de la ràdio pública"

La diputada del PP, Lorena Roldán, s’ha queixat durant la sessió de control de la CCMA al Parlament del fitxatge de Marcel Vivet, membre de la CUP, per a la tertúlia del programa ‘El matí de Catalunya Ràdio’. Saül Gordillo, director de l’emissora, ha comparat la presència de Vivet a la tertúlia amb la de Joan López Alegre, conegut com ‘el català tranquil’.

Roldán ha recordat que Vivet “té una condemna pendent de cinc anys de presó per un delicte d’atemptat contra l’autoritat, per un delicte de lesions i també per un delicte de desordres públics”.

De la mateixa manera ha indicat que “en un vídeo fa una crida a la desobediència, es refereix a Espanya com l’enemic, diu que cal prendre i boicotejar les estructures, i afirma que cal descolonitzar el territori”.

La diputada critica que “el separatisme en l’ha volgut vendre con ésser de llum” malgrat que Vivet “li diu desgraciats als Mossos d’Esquadra i també afirma que els agents de la policia son neonazis”.
 
“Quins criteris fan servir per contractar els col·laboradors?”, ha preguntat, a més de considerar que el membre de la CUP “justifica i defensa la violència de manera oberta”. “Catalunya Ràdio la paguem tots els catalans i tenir un senyor que crida a la violència no és el que tenen en ment els catalans quan parlem de pluralitat”, ha sentenciat.

Per la seva banda, el director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, ha argumentat que “si el programa considera que amb la realitat social i política que viu el país, aquesta veu mereix aparèixer en la ràdio pública, jo no sóc ningú per censurar o vetar aquesta contractació”.

“No vaig bloquejar la contractació d’Esperanza García, diputada del seu partit, ni de l’exdiputat Joan López Alegre”, ha comparat. “Són perfils que estan a les antípodes. La gràcia d’una ràdio pública i la gràcia d’una democràcia és que la pluralitat sigui el més ample possible”, ha dit.

“El senyor Vivet està aquí i el senyor López Alegre està allà. I entremig hi ha moltes veus. No estem fora dels límits de la pluralitat ni del que ha de fer la ràdio pública”, ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#6 Baños Cupsex, Ca la Marta, 18/09/2021 - 14:30

Otro jeta vividor el tal GORDILLO, de 8 apellidos catalanes. Parece el menistro.supremaciste. Al menos éste se ducha y va alicatado como un gato casero frances. ... el terror de les nenes/os a la CORPO.

#4 Vlac, Barcelona, 17/09/2021 - 19:41

Lo que más molesta a la ignorancia, es que venga un catalán tranquil, el Pastrana de Teruel o Carmen Leal de La Rioja, y les digan las verdades del Barquero.... Siempre se sienten ofendidos ....

#3 happy, esplugues, 17/09/2021 - 14:51

este vividor del cargo confunde pluralidad política con dar voz a los q propugnan y practican la violencia, con su criterio solo le falta incorporar un neonazi. Si de pluralidad habla lo q debería hacer es aceptar q la radio pública refleje el bilingüismo de nuestra sociedad.

#2 Very, V, 17/09/2021 - 14:43

Otro necio que está ahí porque le gusta oler traserillos

#1 recordad 6 y 7 septiembre, secesionismo es fascismo, 17/09/2021 - 13:32

en la Cataluña de los secesionistas, y ya desde los tiempos de Banca Catalana, ser un delincuente es un plus