Comunicació · 10 de Febrer de 2010. 13:00h.

El director de l'ACN titlla Novoa de "tonto del poble"

Saül Gordillo creu que el membre de CDC i Salvador Sostres "perjudiquen CiU"

El director de l'ACN titlla Novoa de "tonto del poble"

Gordillo, a l'esquerra, en una imatge d'arxiu

El director de l'ACN, Saül Gordillo, es va referir en el seu bloc al membre de CDC, Ruben Novoa, i ha explicat que "fa només cinc anys, els tontos del poble o els destralers anaven al casino, es fotien un cigaló ben carregat i es deixaven anar a base de bé. Desbarraven, deien quatre bestieses i cap a casa. Tothom els coneixia".

"Ara, amb Internet i les xarxes socials, aquests hooligans campen pel ciberespai. Disposen d'artefactes perillosos a les seves mans. Molt útils per a la gent sensata i intel·ligent, però un autèntic perill en mans d'aquests personatges. Sobretot si els destralers 2.0 militen en un partit polític i exerceixen una certa voluntat d'exposició pública. I això té repercussió", lamenta Gordillo.

"Primer, perquè la catosfera ja no és cosa de quatre i no és obligatori que tots ens coneixem i, per tant, que tinguem detectats la quota de sonats que ens pertoca com a cibersocietat. Segon, perquè en la mesura que les xarxes participatives d'Internet juguen un paper destacat en la política, el periodisme i la societat d'avui cada bajanada d'un dels hooligans 2.0 que ens pertoca com a col·lectiu obté un ressò fins fa un temps inesperat", constata.

"Abans al tonto del poble se li reien les gràcies, i tots contents. Ara el tonto en qüestió (avui Novoa, demà qualsevol altre de qualsevol altre partit, organització, ideologia o procedència) és molt més molest i perillós. D'entrada, es gira contra la ideologia o organització que diu defensar. Després esquitxa amb insults i amenaces la bona gent que circula per aquests móns virtuals de Déu. I finalment genera un mal rotllo notable, que fa certs els pitjors pronòstics sobre la fi de l'oasi virtual al nostre país", assenyala.

Gordillo també manifesta que "m'ha semblat molt saludable el comentari que feia Toni Ibàñez, que ha situat Novoa al mateix nivell de Salvador Sostres entre els principals perjudicadors dels interessos electorals de CiU. Ibàñez, actuant en conseqüència, ha optat per eliminar el hooligan 2.0 dels seus contactes a Facebook i Twitter. Felicitats!".

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#16 josep, mataro, 12/02/2010 - 08:52

El sectari de Gordillo, els seus articles a diaris, la seva trajectòria al punt etc ens mostren la fusta d'impresentable que irradia. Ell es el llestet del poble. Espero que aviat es que di a la llista d'el atur on hi ha capaços que no s'ho mereixen

#15 Eiximenis, BCN, 11/02/2010 - 17:34

.

#14 Saül, Bcn, 11/02/2010 - 13:13

Josep i Rafael, és a dir, Novoa... un "ni-ni" que no el volen ni a la casa seva.

Mireu en Novoa quan es va trobar a en Duran i Lleida pel carrer, segons el seu facebook:

http://img710.imageshack.us/img710/5742/19448290435244317578534.jpg

#13 josep, calella, 11/02/2010 - 10:39

es nota d'un hora lluny que Gordillo no té feina...si no, no escriuria tots aquests comentaris al seu favor...Gordillo, a treballar una mica nano, menys embolics i més feina, que entre tots et paguem una pasta!!

#12 Miquel Bassols, L'Hospitalet de Llobregat, 11/02/2010 - 09:36

Totalment d'acord amb Saúl Gordillo. En Novoa és un indocumentat que només l'han volgut els convergents perquè és un gamarús ignorant.