Publicitat
Comunicació · 2 de Desembre de 2014. 17:45h.

El director de l'Sport veu l'estelada al nou equipament del Barça

"L'efecte que produeixen les quatre barres en ajuntar-se amb els pantalons blau és el de l'estelada"

El director de l'Sport veu l'estelada al nou equipament del Barça

Imatge de les samarretes per a la propera temporada (Foto: Sport)

El director del diari Sport, Joan Vehils, considera que la segona samarreta del Barça per a la temporada vinent, que portarà les quatre barres a l’esquena, en combinar-se amb pantalons blaus, reprodueix l’estelada. 

Vehils en un article relacionat amb l'exclusiva del diari manifesta que "el segon equipament tornarà a lluir la senyera que tant èxit va tenir fa dues temporades. Això sí, les quatre barres només seran a l'esquena". "Per tant -afegeix-, l'efecte que produeixen en ajuntar-se amb els pantalons blau és el de l'estelada".

Finalment reconeix que "aquí, també hi haurà debat" i apunta que "és possible que avui ningú no entengui el revolucionari canvi i que els més conservadors mai no ho acceptin, però normalment tot és qüestió de temps. "Ja veuran com si ho guanyen tot, a tots ens agradarà molt més...", conclou.

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#18 MARC-SABATES.COM, BARCELONA CATALUNYA //*//, 04/12/2014 - 23:22

Visca el Barça club Català //*//

#17 Maties, El Pla, 03/12/2014 - 19:15

Les banderes de Mallorca i València també porten blau en un extrem i tallen recte. S'ha d'estar molt obsessionat per veure estelades fins i tot on no hi són. Jo els posaria els pantalons de color groc i m'adhereixo a la proposta de patrocini per a Estrella Damm. Podria xalar amb la rabieta d'alguns.

#16 Joan, Terrassa, 03/12/2014 - 18:37

I si la mires fixament amb els ulls ben oberts més de 30 segons, es veu l'holograma de la verge de Montserrat...

#15 Cule i català sempre, Catalunya, 03/12/2014 - 12:33

La proposta de primera samarreta és una broma de mal gust o l'empresa que dissenya una possible equipació per l'any vinent ha avançat el dia dels Sants Innocents??. Eleccions ja i abans al carrer el mediocre del Zubi!!!! La segona equipació és espectacular!

#14 Llagostera - Sant Andreu, Itaca Vice, 03/12/2014 - 12:06

Aixó sembla la previa del Llagostera - Sant Andreu de 2ª B