Publicitat
Comunicació · 6 de Març de 2020. 12:48h.

El director de TV3 considera Puigdemont un "exiliat"

Sanchis al·lega que "se n'ha anat del seu país a la força"

El director de TV3, Vicent Sanchis, creu que l'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, és "exiliat" i ha defensat que la televisió pública li doni aquest tractament davant una pregunta de Ciutadans a la comissió de control de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) al Parlament.

"Creu que Puigdemont en comptes de ser un fugat de la justícia és un exiliat? Creu que Junqueras i companyia són a la presó per haver delinquit i per tant, no són presos polítics? Creu que els catalans som una societat oprimida i reprimida?", li ha preguntat el diputat de C's, Nacho Martín Blanco.

Sanchis li ha respost que "sí, considero que Puigdemont és un exiliat". "Jo i el diccionari de l'IEC, jo i el consell de redacció de TV3 perquè defineixen exiliat com aquella persona que se n'ha anat del seu país a la força i que ha sentit motius per anar-se'n", ha subratllat.

El màxim responsable de TV3 també ha explicat que el consell de redacció de TV3 considera que el terme "presos polítics no és una denominació que els satisfaci periodísticament". "Poques vegades sentirà vostè l'expressió presos polítics".

Finalment, Vicent Sanchis ha fet referència a la repressió i ha assenyalat que "n'hi ha a tot arreu". "Podem dir que tots estem reprimits i oprimits i estem dins de l'estàndard habitual en aquesta part del món", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#11 Ignasi, Barcelona, 07/03/2020 - 13:28

Amb aquesta definició d'exiliats, qualsevol assessi que fuig es un exiliat

#10 Fierecita, Montgat, 07/03/2020 - 11:14

"se n'ha anat del seu país a la força" pues en este caso estoy de acuerdo con el valenciano... solo le faltado decir que se las "piró" en consecuencia al delito que había cometido como es el dar forma a un golpe de estado a la propia Generalitat.
Recordemos que ANULO las libertades de los catalanes.
Por tanto es un huido de la justicia.

#9 Menjamela Grandi, Anapurna, 06/03/2020 - 16:16

Claro Goebbelchís:
tan exiliado como Roldán, el que se tuvo que ir a Laos contra su voluntad.

#8 atl.lota, pineda, 06/03/2020 - 14:31

Aquest home ens te a tots per tontos ES UN FUGIT DE LA JUSTICIA, A MES SENSE DIR RES NI A ORIOL JUNQUERAS. ni a ningu... Aixi que no vinguis en tonteries... Per aquesta regla de trers, tots els que viuen en una CCAA on no hi han nascut SON EXILIATS???? Apa que les foteu de l'alçada d'un campanar!!!!!!!!!!!!!

#7 Neferu, Barcelona, 06/03/2020 - 14:23

Sanchís: Fuigdemont ha huido prque es un cobarde que no ha querido responsabilizarse de cuantas ilegalidades constitucionales ha cometido . Nadie le ha obligado a irse. ha sido su decisión, repito. Por cobarde.