Publicitat
Comunicació · 5 de Juliol de 2019. 13:09h.

El director de TV3 defensa el de la torradora

Critica "la befa d'alguns periodistes i opinadors"

El director de TV3, Vicent Sanchis, ha sortit en defensa de l'activista cultural Àlex Hinojo durant la comissió de control de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA). Sanchis ho ha fet arran d'una pregunta del PPC sobre el reportat "Llenguaferits", emès diumenge a TV3, durant la comissió de control de la CCMA.

El màxim resposable de la televisió pública ha criticat que els diputat popular Daniel Serrano "hagi caticarutitzat" les explicacions del coordinador d'estratègia digital de l'Institut Ramon Llull sobre la torradora i l'ús del català en els electrodomèstics. En aquest sentit, ha afegit que també ho han fet "alguns periodistes i opinadors que fan befa de tot".

"Si vostè sap de domòtica i de robòtica, sabrà que les ordres als electrodomèstics no es poden fer en català. Sabrà que això, per ara, s'ha de fer en anglès, castellà... s'ha de fer en llengües que vostè pot considerar que amb això ja n'hi ha prou i se suposa que hi ha gent que està una mica preocupat per això", ha defensat.

Serrano ha qualificat Hinojo de "suposat expert" i ha afegit que sent "vergonya aliena i escàndol" per la seva intervenció en el reportatge "anhelant que volia parlar en català amb una torradora". També ha demanat que "allunyin els nens de la pornografia separatista que està instal·lada a TV3". "Quin problema tenen amb la llengua que parlen els nens al pati?", ha preguntat.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#9 Soloesmiopinion, Tabarnia, 05/07/2019 - 19:09

Mi tostadora debe ser una fascista española, porque cuando le hablo en catalán se niega a responderme la muy jodida.

#8 Purria Separata, Mollerussa, 05/07/2019 - 18:15

Si de verdad fuesen demócratas, pondrían una X en la declaración de la renta:
1) para promover el castellano
2) para el catalán
3) para el aranés
4) para los tres
5) para otras cosas
Pero claro, así a muchos se les acabaría la mamandurria, por lo que no lo harán nunca!
Juas juas!!

#7 Pan con tomate y jamón Ibérico, Free Tabarnia, 05/07/2019 - 17:56

El Hinojosa éste es un fiera, ¡que éxito...! la chorrada de la tostadora ha triunfado... Pues mira, a mí también me hace ilusión hablar con un coco en suajili... veremos si la tecnología opresora me lo permite.

#6 Karlitos, Waterloo, 05/07/2019 - 16:15

Tremoleu, espanyols. Quan decidim el que volem decidir, els guàrdies de Buckingham Palace només parlaran català...

#5 Tabarnés puro, Barcino, 05/07/2019 - 15:59

Resumiendo: que yo pago mis impuestos para que mis hijos no puedan hablar su lengua en la escuela, pero sí para que estos personajillos puedan hablar en catalán con su tostadora...
Tócate los webs!!!!