Publicitat
Comunicació · 11 de Novembre de 2016. 13:39h.

El director de TV3 diu que "ens encanta Empar Moliner"

Jaume Peral afirma que Helena Garcia Melero "és una excel·lent professional"

El director de TV3, Jaume Peral, ha defensat Empar Moliner i Helena Garcia Melero després que la diputada del PPC, Andrea Levy, hagi criticat alguns dels seus posicionaments durant els programes en els que participent les dues presentadores.

Levy ha explicat que "en els últims mesos hem vist com una presentadora deia que calia tirar al mar manters costat de l'estàtua de Colom, una altra que deia que desobeir a un jutge és el mateix que fer un botellón, o per no parlar de línies editorials que argumenten que estem en temps de lluita al carrer i de desobediència civil ".

Peral ha replicat que "la línea editorial de TV3 respon a criteris professionals" i ha defensat "l'espai de sàtira i humor" d'Empar Moliner. "Ens encanta Empar Moliner", ha afegit. També ha defensat la presentadora del programa Divendres i ha exposat que "Helena Garcia Melero és una excel·lent professional" i ha apuntat que la frase "no es pot treure de context". 

peral.jpg

Davant la defensa que el director de TV3 ha fet dels presentadors citats per la portaveu del PPC a la comissió de control, aquesta ha contestat que "no em sorprèn que li agradin, molts d'ells assisteixen i fins i tot presenten actes de Junts pel Sí".

"Els demano de veritat que els nomenin consellers de la propaganda, perquè propaganda és el que fan en els mitjans públics pagats per tots" i ha criticat que "han fet de TV3 el nou 'No-Do processista' del règim, un nou format, una cadena institucional, la televenda de la independència".

Finalment, el màxim responsable de la televisió pública ha remarcat "estic molt tranquil amb la professionalitat amb la qual es treballa a TV3". "Tant de bo que la resta de televisions de l'Estat estiguessin sotmesos al mateix grau de control al qual està sotmesa TV3", ha conclòs.

Empar Moliner
Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Marta, Granollers, 11/11/2016 - 19:58

No puc soportar la Amper he de canviar de canal de TV ó radio per no escoltarla, fa malbé programes amb temes interesants, amb les seves intervencions. La Melero només fa la rosca a qui la ha situat en els mitjans, resulta pesada veure sempre la seva imatge a TV3.

#7 Carlos Gomez, Bcn (Valencia Nord), 11/11/2016 - 18:52

A 2.800€ per hora d´actuacio no esta tan ben pagada.

Penseu que encara que els destinataris de les seves diatribes sempre siguin els mateixos, cada dia ha d´inventarse insults i escarnis nous i aixo nomes esta a l´abast de gentussa com ella.

Al cap i a la fi fa el que tots ells pensen i no s

#6 Cat Show, Vic , 11/11/2016 - 16:46

Que le ha hecho la vida a esta pobre mujer?.
Necesita ayuda urgente, tiene una fijacion enfermiza con dar la nota, sin reparar que cada vez que hace un sostenido, le caen palos a saco y aplausos sin palmear.
La MUSA vive en en el cuarto nivel antes del coma etilico.

#5 Cata.....queee??, Montcada i Reixac, 11/11/2016 - 15:29

Esta señora es una peLotas de los políticos,antes era culo y mierda de los socialistas e iba con la Dina,ahora tv3 de payasa de ERC

#4 Carlos Gomez, Bcn (Valencia Nord), 11/11/2016 - 14:55

Tots els regims sempre han tingut els seus afalagadors bufons de capçalera.

Franco a Paco Gandia, Pincohet a Bigote Arrocet i el neofeixisme ceballut al Toni Alba i a aquesta dona.

No han inventat res de nou.