Publicitat
Comunicació · 5 de Maig de 2017. 10:12h.

El director de TV3 farà d'activista 'indepe'

Vicent Sanchis participarà en una conferència de l'ANC sobre el procés

El director de TV3 farà d'activista 'indepe'

El cartell de la conferència a Facebook

El director de TV3, Vicent Sanchis, participarà en una conferència de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) sobre el procés independentista, que se celebrarà el pròxim 12 de maig al Castell de Pallejà.

La sectorial de l’ANC a Pallejà ha publicat l'anunci a la seva pàgina de Facebook de Pallejà i diu que serà “una bona ocasió per conèixer la situació actual del Procés, de mans d'un analista critic però compromès com en Vicent Sanchis, professor universitari, escriptor, periodista, tertulià i actual director de TV3, que el proper dia 12 de maig tindrem el privilegi de tenir com a conferenciant en el col·loqui que es farà a la sala d'actes del Castell de Pallejà".

Sanchis, que abans de ser director de la televisió pública ja havia participat en actes de l’Assemblea, va substituir Jaume Peral com a director de TV3 el passat mes de març, una dedecisió molt protestada per tots els partits de l'oposició al Parlament i també per la CUP, que van criticar va criticar l’afinitat ideològica del nou càrrec amb l'antiga Convergència.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#10 Jordi, Barcelona, 05/05/2017 - 15:13

Mare meva, i després volen ser com la BBC, hem arribat a un Nepotisme brutal i a sobre son capaços de justificar-ho i s'ho creuen, la pèrdua d'autocrítica és el pitjor que ha passat a aquest país. Es comença així i després s'infla de familiars les empresses públiques, tot es normal.

#9 SID, BCN, 05/05/2017 - 12:53

és el seu modus vivendi

#7 M, Sabadell, 05/05/2017 - 12:18

Al menos que no presuman nunca más de una televisión imparcial y de una dirección independiente.

#6 Juvenal, Upper Gratallops, 05/05/2017 - 12:01

Si en públic diu el que diu, fa el que fa i pensa com pensa.... Com serà en el privat? Entre un sopar amb aquest subjecte o amb Rosa Maria Calaf (per dir algo), no hi hauria color.

#5 Carlos Gomez, l´escupeta nasiunal, 05/05/2017 - 11:55

Ell ja no te res a perdre. El seus molts anys de vi i roses a l´ampar del prenafetisme i la mafia convergent ja no tornaran mai.

Els canvis socials i politics que s´auguren no li son gens favorables.

El vicentisme es aixo: una minyona del regim com molt be el va definir el su amic Enric Vila.