Publicitat
Comunicació · 30 de Juny de 2017. 13:31h.

El director de TV3 qüestiona la "intensitat" de la xiulada a Puigdemont a Badalona

Vicent Sanchis al·lega que la televisió pública no va oferir la notícia perquè "no hi havia cap càmera de ningú"

El director de TV3 qüestiona la "intensitat" de la xiulada a Puigdemont a Badalona

Vicent Sanchis

El director de TV3, Vicent Sanchis, ha qüestionat la "intensitat" de la xiulada que va rebre el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, a Badalona i ha al·legat que la televisió pública no va oferir aquesta informació perquè "no hi havia cap càmera de ningú".

Així ho ha manifestat en una pregunta de Ciutadans a la comissió de control de la CCMA. Després que el grup parlamentari li remarqués que hi havia 2.500 persones en aquell acte, Sanchis ha apuntat que "jo quan vaig sentir-ho per Twitter no vaig veure que era tant".

El màxim responsable de TV3 ha afirmat que "a mi no m'agrada que xiulin a ningú, ni a l'himne d'Espanya, ni al d'Andalusia. A mi no m'agrada que es xiuli, però entenc que l'expressió popular fa que la protesta s'expliciti xiulant als uns i als altres".

El diputat de Ciutadans, Fernando de Páramo, ha retret a Sanchis que "quan xiulen a Puigdemont desapareix i no surt a TV3, però quan xiulen a l'himne d'Espanya surt 3 vegades al dia". "Un nou episodi de fenòmens paranormals a TV3 en els quals desapareixen coses de forma sospitosa", ha reblat.

El portaveu adjunt de la formació taronja creu que TV3 no va informar de la xiulada per "si s'enfaden els senyors de Convergència, que són els únics que volen que segueixi al capdavant de la televisió en contra de la voluntat de la resta de l'oposició". "Deixi ja la goma d'esborrar de TV3 al calaix i expliqui la realitat encara que no li agradi", li ha reclamat.

4 Comentaris

Publicitat
#4 Cata....queeé, Montcada i Reixac, 30/06/2017 - 21:38

Es una verguenza que un director de una tv que pagamos todos;sea tan asquerosmente reaccionario y sectareo,que se lo mire el chaquetero Tarda y su jefe Uriol

#3 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 30/06/2017 - 16:02

Sanchis cuestiona la intensidad de la pitada.
Y Trump cuestiona el cambio climático.
Pero no por ello desaparecen.
No señor.

#2 Carlos Gomez, l´escupeta nasiunal, 30/06/2017 - 15:31

No te res a perdre.
Aquests seran els primers i els ultims torrons que es menjara assegut a la trona. I ell ho sap.

#1 manuel, Barcelona (España), 30/06/2017 - 14:00

Sin embargo el boicot de la CUP a la visita de ayer a Girona del rey Felipe VI sí que merecía cámara y noticia en TN. Eran 10 los boicoteadores no más.