Publicitat
Comunicació · 1 de Juny de 2018. 14:41h.

El director de TV3 va participar en un míting de JxCat

Sanchis replica a De Páramo que "estic esperant que vostès em convidin algun dia"

El director de TV3 va participar en un míting de JxCat

El portaveu de Ciutadans a la comissió de control de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), Fernando de Páramo, ha retret al director de TV3, Vicent Sanchis, que participés en un "míting" de Junts per Catalunya i ha mostrat una imatge sense donar més detalls de l'acte.

De Páramo ha exposat que "abans els feia amb una estelada i ara els fa amb Junts per Catalunya". "Mítings de partit!", ha exclamat, i ha afegit que "vostè ha passat a ser de 'Sanchis el reprovat' a 'Sanchis el descontrolat'".

El diputat de la formació taronja ha recriminat al director de TV3, Vicent Sanchis, haver fet "el que li ha donat la gana amb la televisió que paguem tots els catalans" fins avui, que s'ha iniciat de nou el control parlamentari.

Vicent Sanchis ha al·legat que "jo transmeto idees en qualsevol tipus d'acte de qualsevol força política, cultural, social, cívica que m'ho demani". "Estic esperant que vostès em convidin algun dia", ha afegit el màxim responsable de TV3 que ha dit que "m'asseuria en una taula, que darrere posaria Ciutadans, i em trobaria molt tranquil i molt còmode". "Espero que vostès també", ha conclòs.

Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#4 Ciudadano X, Barçalunya , 01/06/2018 - 16:15

Es un cínico. Cualquier respuesta le vale porque lo vive como un casus beli

#3 Jordi Bonastre Thió, Barcelona, 01/06/2018 - 16:10

L'estricta neutralitat d'una televisio pùblica es absolutament necesària. En televisions privades el que prima es el benefici econòmic.
TV3 no es, precisament, un model creible d'una televisio pùblica.

#3.1 Elisenda, Barcelona, 02/06/2018 - 12:28

Les altres televisions públiques que jo també mantinc amb els meus impostos, són partidistes i manipuladors, molt més que la catalana. I a ningú li molesta? Es poden passar per alt els fets ocorreguts a Catalunya aquest últim any? Sembla que per TV sí.... O fer tertúlies parlant de Catalunya sense incloure a ningú que no sigui de la seva banda.

#2 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 01/06/2018 - 15:06

"Enric Vila @enricvd 7/4/2017

Miserable i sectària l'oposició i la CUP, reprovant Sanchis. I miserables els convergents q l'han tractat sempre de minyona"

Es fantastic l´efecte sincerador que te l´abus d´espirituosos.

#1 Veciana, Barcelona, 01/06/2018 - 15:04

C´S idos a la mierda.