Publicitat
Comunicació · 18 d'Octubre de 2017. 11:48h.

El director de Vilaweb diu que “com més empreses marxin, millor”

Vicent Partal afirma que li provoca “una gran alegria” perquè “són una banda de mafiosos”

Al director de Vilaweb, Vicent Partal, li provoca “una gran alegria” que més de 700 empreses, fins al moment, hagin decidit marxar de Catalunya. Això és el que va defensar, tal i com mostra el vídeo, en un acte de l’ANC que recull Crònica Global. Partal considera que els empresaris que marxen “són una colla de mafiosos”. “Mentre més empreses marxin, millor”, va sentenciar. El públic present va aplaudir aquestes paraules.

“El tema de la fuga de les empreses me l’agafo amb una gran alegria. Considero que és una senyal magnífica. Dijous la Caixa va dir que marxava. Molt bé. La Caixa ja ha marxat. Molt bé. Algú ha notat alguna cosa? No, doncs ja està. Per tant un ensurt menys. Com més empreses marxin, millor. De cara a la nova República, m’encanta. Perquè jo no vull una República on l’aigua estigui en mans d’una banda de mafiosos”, va argumentar.

Partal va anar més enllà i va defensar que “no vull una nova República on l’electricitat estigui en mans d’una banda de mafiosos. No vull una nova República on les carreteres estiguin en mans d’una banda de mafiosos”. “I, per tant, com que hi ha alternatives molt més barates i molt millors vull que s’apliquin aquestes alternatives. I per tant, si em trec del damunt la banda de mafiosos abans que comenci la República una feina menys que tinc”. El públic va tornar a aplaudir.

Publicitat
Publicitat

146 Comentaris

Publicitat
#101 MRL, Badalona, 19/10/2017 - 19:30

Qué nivel, Maribel. Y luego decían que Cataluña era la región más avanzada de España. Otro mito que cae.

#100 Jordi Perpinyà, Perpinyà (Catalunya), 19/10/2017 - 19:27

"La UE no pot ignorar la crisi catalana", avisa el primer ministre de Luxemburg.

#99 Jordi Perpinyà, Perpinyà (Catalunya), 19/10/2017 - 19:24

El diari Frankfurter Allgemeine ha publicat unes declaracions de la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, en les quals afirma que "Europa ja no pot mirar cap a un altre costat" respecte a les demandes de Catalunya. Forcadell critica la inacció de la UE i apunta que ha de tenir en compte que a Espanya ara hi ha presos polítics.

#98 Jordi Perpinyà, Perpinyà (Catalunya), 19/10/2017 - 19:17

Diversos polítics i intel·lectuals mexicans han defensat el dret de decidir del poble de Catalunya i han criticat l’ús de la violència per part de l’estat espanyol. Segons que afirmen en un comunicat, l’empresonament de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart s’emmarquen una deriva marcada per la cancel·lació de llibertats democràtiques.

#98.1 Claudio Magris, Mataró...., 13/11/2017 - 14:42

intelectuales dices..???? esos mismos intelectuales que fueron a la URSS vieron lo que vieron y cuando volvieron a Occidente siguieron alabando el comunismo como ejemplo de democracia y de forma de gobierno para la humanidad....

#96 Sergi , Barcelona, 19/10/2017 - 18:32

Pues nada, lumbreras, vamos a ritmo de mas de 150 empresas diarias, actualmente ya superamos las 800, como veo que te alegras tanto, te pregunto ¿Quien te pagara las subvenciones de las que vives?