Publicitat
Comunicació · 4 d'Octubre de 2012. 15:08h.

"El director d''El Mundo' s'ha passat"

"No es pot comparar un règim autoritari amb un Estat de dret"

"El director d''El Mundo' s'ha passat"

Xavier Rius, durant el programa de BTV

El director d'e-notícies, Xavier Rius, ha afirmat que "el director d'El Mundo s'ha passat" després que aquest, en el seu perfil de twitter, rebés amb la salutació nazi la senyera amb la qual el FC Barcelona rebrà el Madrid aquest diumenge.

Durant el débat del programa A La Rambla de Barcelona TV, el periodista ha apuntat que "no es pot comparar un règim autoritari amb un Estat de dret".

En aquest sentit, el director d'El Mundo a Catalunya, Álex Sàlmon, ha expressat que Pedro J. Ramírez "s'ha defensat" dels comentaris que ha rebut a Twitter després de la seva piulada.

Finalment, ha afegit que ho ha fet dient que "només els 'nazionalistas' podien pensar que el que ell havia dit ha estat connectar" la senyera gegant amb el nazisme. "Nacionalistes amb 'z'"?, ha reblat Xavier Rius.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#7 Kropotkin, Vic, 05/10/2012 - 08:56

¿Cataluña es un estado de derecho? ¿Donde estan Millet, Alavedra y Prenafeta?

#7.1 ivan el terrible, Sant Cugat del Vallés, 05/10/2012 - 17:11

Es España un "estado de derecho"'?.Catalunya es una nación sin estado, de momento.Y Alavedra y Prenafeta están libres, en espera de juicio. No como Fabra, Camps, Tamayo, Guerra (hermano), Gurtel y compañia, etc.. Condenados o imputados por este ridículo "Estado de Derecho" de tus amores.Como Millet.

#6 pepe, andorra, 04/10/2012 - 18:57

un estado normal es aquel donde se cumplen las leyes y en España y en las comunidades con una lengua regional oficial, las leyes no se cumplen, y en un país normal, la infanta cristina estaría imputada y los de Unio q han indultado no estarían en la calle, ni los albertos y así hasta el infinito.

#5 Sapere Aude, Catalunya lliure, com Israel, 04/10/2012 - 17:44

L'Anti-defamation League hauria d'actuar contra els nacionalistes espanyols que banalitzen el nazisme acusant-ne a moviments pacífics, no-etnicistes i democràtics com el d'emancipació de Catalunya, una societat mestissa i harmoniosa. www.adl.org

#3 Joan, Joanetes (La Garrotxa), 04/10/2012 - 15:35

Sr. Rius, fa servir un to que sembla que li demani perdó. En aquests casos, perdoni, però o contundència o ignorància. Sense intermitjos. Ja n'hi ha prou de tanta tolerància amb els infinitament intolerants!

#2 joan, barcelona, 04/10/2012 - 15:25

algú se sorprèn? això de "nazionalistas" ho van dient des de fa segles. no veieu que com que no tenen arguments, l'únic que els queda és fer propagandar i intoxicar. bon vent!

#2.1 pepe, andorra, 04/10/2012 - 18:59

pues si te parece poco argumento el hecho de q los ultras catalanistas imponen un idioma por encima de otro y pasándose las leyes por el forro, ya me dirás tu, aunque siendo un ultra catalanista fanático, ya te pueden dar argumentos, q no los vas a ver gracias a la venda q llevas en los ojos.