Publicitat
Comunicació · 19 de Desembre de 2014. 20:34h.

El director d’El Periódico troba ‘L’endemà’ un “insult a la intel·ligència”

“Reconforta que a les xarxes socials veus independentistes expressessin el seu rubor a l'haver visionat la cinta”

El director d’El Periódico troba ‘L’endemà’ un “insult a la intel·ligència”

Una imatge de l'article d'Enric Hernández a El Periódico

El director de El Periódico, Enric Hernández, ha afirmat en un article aquest divendres que el document ‘L’endemà’ emès per TV3 és un “insult a la intel·ligència”.

Hernández ha apuntat sobre el documental dirigit per Isona Passola que es tracta “d’una pel·lícula de tesi rodada per convèncer els indecisos, sent diplomàtics”. “O propaganda política, si recorrem al diccionari”, ha afegit.

En aquest sentit ha assenyalat que “com que ni l'objectivitat ni la pluralitat eren prioritàries, res a retreure-li a la directora”, però ha qüestionat el fet que ‘L’endemà’ s’emetés aquest dimecres a la nit per TV3.

“Una altra qüestió és si l'obra reunia els requisits per ser coproduïda i emesa per TV-3, i elaborada en col·laboració amb l'Ajuntament i la Diputació de Barcelona, el Departament de Cultura de la Generalitat i el Ministeri d'Educació i Cultura que encapçala el molt liberal José Ignacio Wert”, ha subratllat.

A l’article també ha apuntat que “reconforta, sigui dit de passada, que a les xarxes socials veus independentistes expressessin el seu rubor a l'haver visionat una cinta que, si ha decebut els convençuts, difícilment deu haver convençut els indecisos”.

“Defensar la ideologia pròpia hauria de ser compatible amb no insultar la intel·ligència aliena”, ha conclòs el director de El Periódico.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#14 Gregari, BCN, 23/12/2014 - 12:33

L'endemà es un engany i pot permetre sentir-se estafats en cas de produïr-se la independència i veure que res no es així.

#13 ambaixadorCAT, UK, 22/12/2014 - 17:21

La crítica que li faig al reportatge és que tracta molts punts de forma superficial, i que és extremadament moderat.
Espero que el sr Hernández consideri "insult a la intel·ligència" la poca profunditat amb què es tracten els punts, i no el fet que discrepin de la seva opinió.

#12 Raimon Sainz, reus, 21/12/2014 - 14:39

A Catalunya quan no t'avens a les corrents del pensament únic acaques sent un butifler.
E vist el documental i es patètic, sembla un spot electoral de CiU. No hi ha contrast d'opinions.
I és el que diu l'article d'El Periodico. I a qui no li agradin les discrepàncies que marxi a Corea del Nord.

#12.1 ambaixadorCAT, UK, 22/12/2014 - 17:25

Tots els punts que es tracten s'haurien de debatre i es podria arribar a una profunditat més gran en cadascun.
Un butifler no és una persona que discrepa, sino una persona que pretén que ens quedem a espanya a qualsevol preu, i ho saps. Una altra cosa és que vulguis manipular.

#11 LLUC, MARXEM JA, 21/12/2014 - 11:21

Amb aquest director, així està ElPeriodico. Sense vendes, sense suscriptors, amb ERE's, arruinats ... Un director que no va a tertúlies perquè té por a debatre, ja està tot dit.

#10 Carlos Gomez, BCN, 20/12/2014 - 17:10

No se porque se sorprende y se indigna por eso sr. Hernandez..
Aqui, en Tierra Santa, el mas tonto senador. Y no es un juego facil de palabras: el amigo Crleries esta en Madrid, en primera linea de territorio hostil, como un almogaver defendiendonos de españa, de los epañoles y de la fabada litoral.