Publicitat
Comunicació · 21 de Febrer de 2020. 12:34h.

El director TV3 se solidaritza amb els de la Meridiana

Sanchis dóna suport a "tots aquells que lluiten per la llibertat de concentració i manifestació"

El director de TV3, Vicent Sanchis, s'ha solidaritzat amb els manifestants que porten tallant l'avinguda Meridiana 130 nits de forma ininterrompuda després que els diputats de Ciutadans, Nacho Martín Blanco i Sonia Sierra, condemnessin l'agressió que va patir el director d'e-notícies, Xavier Rius, mentres cobria el tall d'aquesta artèria de Barcelona el dissabte passat.

Sanchis ha manifestat que "dedicaré els quinze primers segons de la meva intervenció, ja que vostès ho fan sovint, a solidaritzar-me amb tots aquells que lluiten per la llibertat d'expressió i opinió i amb tots aquells que lluiten també per la llibertat d'expressió, concentració i manifestació".

"Ho dic perquè ens anem manifestant tots sobre això. I per tant, a favor dels periodistes per informar i a favor dels concentrats i dels manifestants per concentrar-se i manifestar-se d'acord amb la legalitat vigent", ha afegit.

El diputat del PSC, David Pérez, també s'ha solidaritzat amb el periodista en una pregunta a la presidenta de la CCMA, Núria Llorach, que també s'hi ha referit i ha dit que "hem de fer compatible el dret de manifestació i opinió i els professionals de la informació han de poder informar sense que els seus drets siguin vulnerats".

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 Neferu, Barcelona, 21/02/2020 - 20:38

Sanchís: conociendo su trayectoria ideológica, antidemocrática , radical, xenófoba y anclada en la mentira lo raro sería que no los apoyara. A ud. no le gusta la democracia porque la primera y principal norma de la democracia es el respeto a sus leyes algo que, los indepen cada día nos demuestran que no las respetan.

#9 Tirant, Bcn, 21/02/2020 - 20:11

Seria molt interessant que passés de les paraules als fets, es plantés una tarda a la Meridiana i s'unís als que impedeixen per la força la lliure circulació de les persones ...
¿Ho farà aquest gran demócrata? ...

#8 Llibertat per a tots, Barcelona, 21/02/2020 - 18:19

Sr. Sanchís, dret d'expressió, d'opinió, de manifestació i concentració i "Liberté, Egalité, Fraternité" pour tous. Els de la Meridiana es poden manifestar pels presos a les amples aceres de la via, i deixar circular lliurement, també d'acord amb la legalitat vigent als catalans que necessiten entrar i sortir pel nord de la ciutat

#7 no soy nadie, barcelona, 21/02/2020 - 18:14

en el fondo piensa ¿qué más podemos joder para que haya un muerto de una puta vez?

#6 El Sifoner, Castelló, 21/02/2020 - 17:00

Mas rápido hubiera sido manifestarse contra España, así directamente y hubiera acabo antes. Menudo pocapena. ¿Y si se organizaren concentraciones frente a las entradas de TV3 para protestar por la falta de pluralidad en dicha cadena?