Publicitat
Comunicació · 9 de Novembre de 2021. 08:31h.

El FAQS també s’autocensura

Elimina un tall crític de Clara Ponsatí amb Jordi Cuixart

El FAQS també s’autocensura

El Preguntes Freqüents de TV3 va eliminar dissabte passat una resposta de l’exconsellera Clara Ponsatí on es mostrava crítica amb la proposta de referèndum del president d’Omnium, Jordi Cuixart.

Posteriorment, el programa de la televisió pública va decidir penjar aquest tall a les xarxes socials: “Us oferim contingut extra de l'entrevista a l'exconsellera d'Educació”, va anunciar.“Cuixart diu en el seu darrer llibre que hi ha d’haver un altre referèndum, que s’ha de plantar cara a l’estat a través de la desobediència civil. Hi posaria data a aquest referèndum? N’hi ha d’haver un altre?”, li va preguntar la presentadora, Cristina Puig.

Ponsatí va respondre que “de data, jo no n’hi posaria” i va advertir que “fer seure Espanya a negociar només passarà quan la República Catalana ja existeixi. I ara mateix no em sembla que haguem d’invalidar el resultat de l’1-O, em sembla que fou ben clar i va tenir uns nivells de participació ateses les circumstàncies altíssims i a mi no em sembla necessari, sinó avançar en fer realitat la República Catalana”.

També va afegir que “no vull ser fonamentalista i posar-me a discutir amb el president d’Òmnium a la televisió sobre si és això o una altre cosa el que hem de fer. A mi em sembla que el que hem de fer és demostrar que tenim la força que tenim i segons quins missatges l’únic que fan és debilitar-nos”.

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#16 manelek, cardedeu, 10/11/2021 - 14:57

al final voy a creerme eso de que la carcel reintegra a las personas, aunque no tanto mentalmente pero si que se les quita el miedo a volver a delinquir.

#15 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 09/11/2021 - 21:57

Señora, no ataque usted al Fanatixart del Odium que pronto la excomulgan de la iglesia nazionalseparatista. A los cencerros amarillos no les gusta que les toquen sus vacas sagradas., y GandhOdium lo es.

#14 JOSEP PAGES AVI DE CARDEDEU, EN TV-3 ES FA CENSURA , 09/11/2021 - 20:02

JORDI CUIXART .Solo hace y dice todo lo que le ordena CARLES PUIGDEMONT .No hos dais cuenta que los dos disen siempre lo mismo .JORDI CUIXART TITELLA DE PUIGDEMONT . Como lo es PERE ARAGONES . POSANTI me a gustado por no callar la CENSURA QUE LE HISO TV-3 .. Luego protestaban LA CENSURA DE FRANCO JE JE

#12 Thist is Cat, Barcelona, 09/11/2021 - 13:49

Com per montar una empresa amb aquests socis que han partit Catalunya pel mig com si fós un meló i l'han deixat mig catatònica, i ara envejosos dels que no han perdut el temps i han estat intel.ligents, volen ficar-se ón no els demanen per dissimular la sed confiscatòria del governet usurero català

#11 Neferu, Barcelona, 09/11/2021 - 13:16

Lo que está bien claro, Ponsatí, es que el referéndum del 1- O fue todo menos democrático. ¿ O hay que recordarle que las urnas iban por la calle, que los indepen repitieron su voto cuantas veces quisieron tanto por la calle como en los colegios, que el recuento se hizo por ellos mismos y en iglesias cuyo párroco también son indepen? De váli. n