Publicitat
Comunicació · 3 de Setembre de 2010. 17:45h.

El fitxatge estrella de RAC1 no surt a la foto

José María García torna a la ràdio amb una col·laboració mensual

El fitxatge estrella de RAC1 no surt a la foto

Foto de família dels professionals de RAC1 per presentar la nova programació

El periodista José María García torna a la ràdio amb una col·laboració mensual a El món a RAC1, dirigit per Jordi Basté. El veterà informador serà una de les noves veus de la cadena del Grupo Godó, com ara també Francesc Marc-Álvaro, Marina Llansana o Arturo San Agustín. Tots ells s'afegeixen als ja habituals Quim Monzó, Pilar Rahola, Xavier Sala i Martín, Jordi Bosch, Josep Lluís Merlos, Màrius Carol, Julio Salinas, Albert Ferrer i Ernest Folch, entre d'altres.

Jordi Basté de 6 a 12 h del matí obre la nova temporada de RAC1 reforçant l’equip d’opinadors i collaboradors. La tercera temporada de Basté al capdavant d’El món a RAC1 tindrà, com a eixos fonamentals, més actualitat, més proximitat, més reflexió i, sobretot, més diversió. Entre les novetats més destacades, es troba la col·laboració mensual del periodista José María García, que repassarà l'actualitat. També, s’incorporen a El perquè de tot plegat, Francesc-Marc Álvaro, Marina Llansana i Susana Gallardo.

El Versió RAC1, presentat per Toni Clapés, incorpora en la seva cinquena temporada una nova secció d'economia amb professionals com Fernando Trias de Bes, Jordi Goula i Santiago Niño Becerrra.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#12 Ricard Bros, Barcelona, 04/09/2010 - 19:47

Dilluns tornarem a escoltar al Basté al cotxe cap a la feina. A casa ens encanta. Com les tardes amb el Clapès qua tornem de la feina. El cap de setmana escoltem el Puyal al futbol però també el Darbo.

#11 jordi, Barcelona, 04/09/2010 - 18:27

Quina foto més bonica. I quina preocupació em dóna averiguar una temporada més que en una emissoara tan plural i catalana, constato que les catalanes no són bones per a RAC 1. Aquest any canta veure 21 homes i 3 dones entre els presentadors..un any més

#10 Màrius, Lleida, 04/09/2010 - 17:39

On és la trampa?? és en que en aquesta foto només surten els presentadors dels programes. Jo no veig cap col.laborador. Ni el Quim Monzó, ni el Carol, ni en Folch, ni el Salinas....

#9 David, Vic, 04/09/2010 - 14:03

Basté. Et necessitem! Torna

#8 Joan, Barcelona, 04/09/2010 - 13:29

Doncs a mi, el Clapés, el Llimós, el Pou, el Freixas i la Núria Riquelme m'encanten. Amb l'únic que no puc és amb el Basté i amb els caps de setmana. Als matins, m'he passat a Catalunya Ràdio. Per la resta, visca RAC1!