Publicitat
Comunicació · 22 de Març de 2019. 13:26h.

El "fracàs absolut" de Saül Gordillo

El PSC li retreu que "no ha complert l'objectiu" de recuperar el lideratge de Catalunya Ràdio

El diputat del PSC, David Pérez, ha denunciat el "fracàs absolut" de Saül Gordillo com a director de Catalunya Ràdio i en la comissió de control de la CCMA ha recordat que en la primera entrevista com a nou màxim responsable de la ràdio pública es va comprometre a "recuperar el lideratge".

Pérez ha subratllat que "aquesta frase l'ha arribat a repetir fins a nou ocasions" i li ha preguntat si "serem líders" en el pròxim EGM. Gordillo ha admès que "no serem líders". "Ja li avanço que en el proper EGM no hi haurà un sorpasso de tants oients com perquè Catalunya Ràdio recuperi el lideratge que va perdre el 2009. És impossible", ha insistit.

Tanmateix, el director ha exposat que "des del 2009 fins al 2019, Catalunya Ràdio ha guanyat 200.000 oients". "Això vol dir que els tres últims anys hem superat els 600.000 oients i això vol dir que, tot i no ser líders, tenim més oients que quan Catalunya Ràdio era líder", ha afegit.

El portaveu del PSC a la comissió ha constatat que en "l'última onada diu que la diferència amb Rac-1 s'ha augmentat" i ha lamentat que "anem enrere". "El problema és vostè perquè si vostè diu ara que això no ho aconseguirem ho hauria pogut pensar el 2016, no?", ha demanat.

David Pérez ha insistit que "el problema és vostè, que ho té tot per fer-ho però és incapaç de fer-ho" i, en aquest sentit, ha exposat que "no compleix els objectius, no genera sinergies, no genera bon rotllo, és incapaç de tractar amb respecte a les persones i vostè, que ho ha tingut tot, ha estat incapaç d'aconseguir res".

"Vostè hauria de deixar la direcció de Catalunya Ràdio, però ni se li acudeixi pensar ser president de la CCMA perquè nosaltres no el votarem", ha advertit el diputat dels socialistes catalans. "És obvi que quan em fan les primeres entrevistes transmeti aquest esperit competitiu", ha al·legat Gordillo sobre les seves paraules de recuperar el lideratge.

El director de Catalunya Ràdio ha retret a Pérez que "ho porti al terreny personal" i ha reclamat "un model estratègic de ràdio pública" i "una reflexió profunda de la propietat dels mitjans públics que recau en aquest Parlament".

Finalment, David Pérez li ha replicat que "l'única persona qui ho va portar al terreny personal va ser el senyor Gordillo en la darrera comissió". "La seva segona resposta és la definició més clara de fracàs absolut", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Leonor, Figueres, 23/03/2019 - 09:02

Yo ya hace mucho que no escucho la emisora del régimen.

#3 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 22/03/2019 - 15:46

Gordillo Bernardez. Quina crueldat

Aquest si que te nom de cabo de la Guardia Sivil del Berlanga.

El cabo Gordillo. A que fa patxoca ?

#2 La Mare Superiora, Illa de Man, 22/03/2019 - 15:30

Jo abans escoltava molt Radio Vaticana però des de que va pujar al soli el roig del Papa Paco aquest només escolto RAC1.

#1 botifler1914, Sinitaca, 22/03/2019 - 14:25

El "fracàs absolut" de Saül Gordillo

En este caso cuanto mayor sea el fracaso, mejor para los demás.