Publicitat
Comunicació · 19 de Febrer de 2010. 10:23h.

"El gest d'Aznar resumeix tota la història d'Espanya"

Enric Vila lamenta que, a diferència del català, "el mal gust espanyol no té límits"

El periodista Enric Vila ha manifestat, durant una intervenció a El món a RAC 1, que "una cosa que sempre m'ha cridat l'atenció d'Espanya és la facilitat amb la que es crean gegants i la rapidesa amb la que es tornen ridículs". "És com si no hi hagués prou maquillatge o prou catifes per amagar la tara", ha lamentat en aquest sentit.

A criteri de Vila, a "l'imatge de l'estadista de les Azores, enviant a prendre pel recte a quatre peluts, hi ha resumida tota la història d'Espanya". "Hi ha el gust castellà o el gust català", ha diferenciat, a més de sentenciar que "el mal gust espanyol no té limits, per això mai no anem més enllà del mal menor".

El gest d'Aznar
Publicitat
Publicitat

55 Comentaris

Publicitat
#55 GALAICOMAN, BARCELONA, 23/02/2010 - 15:51

Hombre, puestos a seguir esta brillante linea intelectual, ¿Felix Millet resume la toda historia de Catalunya? Por favor, estoy ansioso de que los brillantes foreros de e-noticies me contesten.

#54 josepxicot, barcelona, 21/02/2010 - 20:56

Això no ès just.El Rei tambè va fer el signe
de la peineta quan va visitar Àlava on va
se escridasat,va dir allò de hablando se
entiende la gente y si me llamais volvere.
tot molt políticamnet correcte,poder massa
i tot.Tot dins del gust de ZP.

#53 amoscaciques, girona, 20/02/2010 - 15:18

Espanyols go home(Lleida): amb la d´avortaments q hi ha a Espanya cada any.,..i a un pollós com tu q l´hagin deixat néixer...fés-te un favor a tu mateix...HARAKIRI.

#52 Mr. X, bcn, 20/02/2010 - 15:01

No estic d'acord. Jo crec que el gest resumeix el talant d'un individu que SI és una mostra del simplisme i la molt justeta voluntat de diàleg de l'elit que governa Castella des de fa segles.

#51 Espanyols go home, Lleida, 20/02/2010 - 14:51

JM així m'agrada que reconeguis que ets un xarnego i no ets català,a veure si tots fan com tu i no és fan passar per catalans tota la fauna de quinquis que escriuen per aquí..Ara només et queda marxar i tornar al teu país de merda a viure del per