Publicitat
Comunicació · 27 de Novembre de 2009. 12:52h.

El Govern considera la compra "una bona notícia"

Carles Mundó: "és bo que hi hagi gent que aposti pels diaris en català"

El Govern considera la compra "una bona notícia"

Carles Mundó, a la dreta, amb el conseller Tresserras

El Secretari de Comunicació del Govern, Carles Mundó, considera que la compra de l''Avui' per 'El Punt' és "una bona notícia". "El Govern veu amb bons ulls que hi ha empreses que creuen en els mitjans de comunicació en català i que aposten i s'arrisquen a favor de diaris en llengua catalana malgrat les dificultats del context econòmic", ha afirmat en declaracions a e-notícies.

Mundó és Secretari de Comunicació del Govern des del 2008, quan va substituir Enric Marín. Anteriorment havia estat cap del gabinet del Departament d'Educació -entre el 2003 i el 2006- i cap de gabinet a Cultura -2003-2006.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Au... au.., bcn, 27/11/2009 - 15:56

Bona noticia no, Bonisima!!!! O qui es creu que El Punt compra sense financiació.... y qui financia? Correcte: El Govern (a traves del Institut Català de Finances)!!! Aixi que un altre mitja domesticat per futures editorials carregadas de DIGNITAT.

#1 Kropotkin, vic, 27/11/2009 - 13:19

Jua, jua, jua,... ¡Que cachondos estos nazionanistas! Buena noticia el que se les haya hundido otro desastre manipulador de la información mantenido con el dinero de los ciudadanos. Jua, jua, jua,... Venga, ánimo, la Ley de Dependencia puede esperar.