Publicitat
Comunicació · 17 de Desembre de 2008. 21:32h.

El Govern del PSOE bloqueja TV3 al País Valencià

ERC denuncia que Sebastián es fa enrere

El Govern del PSOE bloqueja TV3 al País Valencià

Un acte davant el Parlament a favor de les emissions de TV3 al País Valencià

El portaveu d’Esquerra al Congrés, Joan Ridao, ha interpel·lat en la sessió de control al Govern espanyol d'aquest dimecres al ministre d’Indústria, Miguel Sebastián i   l'ha preguntat el per què el ministeri no atorga el multiplex per permetre veure TV3 al País Valencià, en la reciprocitat de veure Canal 9 a Catalunya. Ridao ha preguntat "a què espera l'Executiu espanyol per complir els compromisos en aquest sentit adoptats per Zapatero, Montilla i Clos quan eren ministres", per modificar el reial drecret del pla tècnic estatal de la TDT. Ridao ha recordat que mentre cadenes com Telemadrid es poden veure a diverses comunitats, TV3 té problemes per emetre al País Valencià.

Sebastián ha explicat novament el pla d’implantació de la TDT i ha demanat que sigui el Govern valencià qui atorgui un dels dos canals encara lliures del segon multiplex, fent-se enrera del compromís adquirit pel president del Govern espanyol i els dos anteriors ministres d’Indústria. Una resposta "decepcionant", segons Ridao, que posa de manifest la "passivitat" de l'executiu espanyol i l'afany del ministre de "rentar-se les mans" en el cas. "No es tregui les puces de sobre, afronti la seva responsabilitat i compleixi els seus compromisos", li ha demanat el portaveu d’Esquerra.

"Si el Govern [espanyol] es va comprometre a atorgar tercer múltiplex a les comunitats que acordessin reciprocitat, compleixin", ha exigit Ridao. Esquerra presentarà una moció reclamant el compliment del reiterat compromís del Govern espanyol.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Sóc qui em dona la gana, Algun lloc del País Valencià, 31/10/2010 - 20:36

Queremos TV3 y la independencia de Madrid, no de España.

#7 Ferna, BarCelOna, 18/12/2008 - 17:39

Ánimo Joanot, para ser un botarate completo solo te ha faltado afirmar que Fernando era rey de la Corona de Cataluña: qué usurpadores de la Historia sois, panda de zotes, pancatalanistas imperialistas. No utilicéis la lengua como excusa, caraduras.

#6 tarròs, La Secuita, 18/12/2008 - 17:01

Son més perillosos els sociatas que els del PP al Pais Valencià, menjen de collons i a sobre sense fotre un pal al aigua.

#5 Joanot, St Pere, 18/12/2008 - 16:21

per la molt intel·ligent LILO: Et recomanaré llegir Foris et consuetudines Valentiae, sense el qual no seríeu més que una prolongació d Aragó, vàren ser els catalans que us donaren el títol de Regne. Quina pena de gentola,no ets valenciana, mesetàri

#4 VOLEM LA INDEPENDENCIA ara aqusta nit, de salses a guardamar, 18/12/2008 - 16:00

fins quan aguantarem