Comunicació · 23 de Febrer de 2011. 11:39h.

El govern espanyol es desentén de TV3 al País Valencià

Ramon Jauregui indica que s'ha de solucionar entre els dos territoris

El govern espanyol es desentén de TV3 al País Valencià

Protesta d'Esquerra al Congrés (Foto: 3/24)

El ministre de la Presidència, Ramón Jáuregui, ha dit al Congrés que el Govern no té facultat per garantir la continuïtat de les emissions de TV3 a la Comunitat Valenciana i ha assenyalat que tant Catalunya com València tenen les possibilitats tècniques i legals per fer possible l'emissió.

Els diputats d'ERC, Joan Tardà i Francesc Canet, han tret cartells en què reclamaven, en català, "llibertat d'expressió i sí a TV3", fet que ha provocat una reprimenda de la vicepresidenta primera del Congrés, Teresa Cunillera, que ha arribat a demanar ajuda a Ridao perquè els diputats de la seva formació deposessin la seva actitud.

Jáuregui ha manifestat que "no és casualitat que el president de Catalunya, Artur Mas, hagi demanat una reunió amb el dirigent valencià, Francisco Camps, per parlar d'aquest problema, perquè a ells els correspon".

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 Don berrinche, Figueres, 24/02/2011 - 12:00

Siento verguenza ajena de que el Sr. Canet
haga de "hombre anuncio" en el Congreso. No por su vertiente de político puesto que de estos me espero cualquier cosa , sino por ser ex director de un Instituto de Enseñanza Media en Figueres.

#10 joan, manresa, 24/02/2011 - 10:59

El Casal,10,35h.-A veure srs.,lo que fa el PP no és res d'extrany,no enganya,ya u sabem,ells van a lo seu.Ens extranya molt no veure cap comentari sobre l'actuació del govern Espanyol.Es ell qui te la paella pel mánec.¿ Que van fer els ministres d'Industria Sr.Clós i Sr.Montilla.?A qui van ser

#9 Ramon, Barcelona, 23/02/2011 - 17:54

Un parent mantenia que allò d'Esquerra amb el PSC era cosa dels serveis d'intel·ligència espanyols: "Espanya veu que creix una opció independentista i automàticament hi infiltra gent per reconduir-la. És lògic: tu què faries? Ha de ser això. No pot ser, que siguin tan burros". Que no?

#8 jaume, bcn, 23/02/2011 - 17:30

si com diuen alguns el share és del 0,30% de qué tenen por ???

#7 carracuca, barcelona ESPAÑA, 23/02/2011 - 17:19

yo creo que estos se han equivocado de profesión, su sitio ideal es el circo. Dejar ya de dar la tabarra con eso de la tvculé3 en Valencia, si no la ve ni el tato. Y aquí en cataluña porque a todas horas están contaminando con la farsa para subir audiencias, pero es de muy mala calidad.