Publicitat
Comunicació · 3 de Novembre de 2021. 12:17h.

El Govern evita censurar Peyu i Jair Domínguez

Retreuen a Aragonès fer-se "el superfeminista" però callar amb el gag

El Govern evita censurar Peyu i Jair Domínguez

La consellera d’Igualtat i Feminisme, Tània Verge, ha evitat censurar els humoristes de TV3, Peyu i Jair Domínguez, després que aquests publiquessin un gag on expressaven el seu desig de que la Reina Letízia Ortiz i la Princesa Elionor -menor d’edat- els hi practiquessin una fel·lació.La diputada del PPC, Lorena Roldán, ha reconegut que “em sembla una falta de respecte que el senyor Aragonès vingués aquí a fer-se el súperfeminista però que després hagi callat amb el vergonyós gag de Peyu i Jair Domínguez”.

“Un suposat acudit que és masclista, que és retrògrad i que és repugnant. Perquè no només torna a col·locar la dona com a mer objecte sexual sinó que a més fantasieja amb que una menor d’edat culmini els seus anhels sexuals. Una menor d’edat, consellera. Que m’és igual quin cognom tingui. És una menor d’edat i això té un nom, que és apologia de la pedofília. I és nauseabund”, ha afegit.

Roldán ha criticat el “feminisme asimètric que protegeix els masclistes però que castiga i veta un periodista que es dedica simplement a repetir aquest suposat gag. Aquest feminisme asimètric que assenyala els discursos dels altres com a perjudicials però que té el masclisme instal·lat a TV3 fent masclisme per a joves”. La diputada ha instat Verge ha cancel·lar Bricoheroes i deixar de blanquejar el programa.

La consellera, en el torn de rèplica, ha acusat el PP de menystenir la violència masclista i a la diputada Eva Parera de fer un “discurs negacionista”. També ha reivindicat que “TV3 ha garantit el dret de les dones” en no emetre “el gag en qüestió”.

Tot seguit s’ha limitat a llegir una sèrie de “mesures” per a garantir els drets de les dones i lluitar contra “el masclisme”, però en cap cas s’ha referit a l’esmentat gag de Peyu i Domínguez.


Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#17 pepe, andorra, 04/11/2021 - 10:28

con esta historia, lo q se demuestra, es q todo este rollo q se marcan de feminizmmo es un postureo y un artificio para entretener al personal y descalificarle cuando ejercen alguna critica legitima, q lo importante para el señor feudal y sus siervos y vasallos es el quien y no el que. Y q todo lo q digan o hagan, es mentira o esta manipulado.

#16 Pepón, BCN, 04/11/2021 - 09:52

Mientras Mas y Cía se dedicaban al recorte sistemático de sanidad, educación o bienestar, TV3 seguía aumentando presupuesto año tras año. El coste medio del trabajador de semejante aparato de propaganda nacionalcatalanista ronda los 60.000 euros anuales. Y tienen 2000 empleados. Muchos más que Telecinco y Antena Tres juntas.

#15 Pepón, Bcn, 04/11/2021 - 09:49

TV3 es una megaestructura mastodóntica al servicio de la propaganda nacionalista. Por eso es intocable y por eso cada año aumenta su presupuesto, pese a que hoy por hoy no deja de ser una televisión de secta tipo 13TV o Intereconomía. Recuerden que de los 30.000 millones de euros 300 se van para TV3. Un 1%.

#14 Pepón, Bcn, 04/11/2021 - 09:46

El Govern teme a sus cómicos que, por cierto, tienen la gracia en el culo. DEGENERALITAT en estado puro.

#13 D. Baró, El Prat de Llobregat, 03/11/2021 - 20:58

recientes y antiguas...
Callarse en según que circunstancias es otorgar.