Publicitat
Comunicació · 14 de Juny de 2017. 22:05h.

El Govern nega "discrecionalitat" en els ajuts a mitjans

Munté diu que hi ha "uns requisits que són objectius”

El Govern nega "discrecionalitat" en els ajuts a mitjans

La Vanguardia, de regal a Rodalies

El Govern ha negat “discrecionalitat” a l’hora de donar els ajuts als mitjans de comunicació arran d’una interpel·lació presentada per la CUP. La portaveu de l’Executiu, Neus Munté, ha afirmat que “no es dóna” cap “eina discrecional” sinó que “existeixen uns requisits que són objectius”, ha dit.

Munté ha afegit que els requisits que es demanen per donar els ajuts són també “constatables” i “avaluables”. “Les dades són totes elles públiques; uns criteris que han anat millorant i que s’han anat adaptant també a les diferents necessitats, als diferents requeriments i també, òbviament, als canvis que s’han produït”, ha reblat.

El diputat de la CUP, Albert Botran, ha afirmat que ara els ajuts ja no es donen seguint únicament el “criteri de la normalització lingüística”. “Quan deixen de seguir criteris objectius esdevenen una eina discrecional per condicionar les relacions entre l’executiu i el quart poder”, ha etzibat.

Botran ha proposat crear un “òrgan independent de l’estil del CAC” perquè “atorgués les ajudes” als mitjans “en lloc del Govern”. La formació antisistema creu a més que les subvencions que la Generalitat dóna s’han de limitar “en funció del volum de facturació”. “Tu no pots rebre diner públic que suposi més d’un ics per cent de la teva facturació, per garantir que almenys estem invertint en una empresa mínimament viable, no estem sostenint una mena d’empresa artificial, no?”, s’ha preguntat.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#13 luzbell, barcelona, 15/06/2017 - 18:21

Primer requisito.- lamer el culo al régimen.
Segundo requisito.- volver hacerlo.
JAJAJA.

#11 M, Sabadell, 15/06/2017 - 12:13

Ya conocemos los criterios objetivos, son los mismos que para aprobar los contratos del 3%.

#10 pepe.----, andorra, 15/06/2017 - 11:44

claro, esto debe ser como lo de las oposiciones a los enchufados o la beca de errejon, lo de los interinos enchufados es muy bueno, le dan la plaza al enchufado como interino, lo aguantan un año o dos y despues convocan la plaza dando 20 puntos al mero hecho de ser interino. Y sino, se hace un errejon y listo. Y lo hacen todos, separatas incluidos.

#9 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 15/06/2017 - 11:26

Efectivament. Els requisits son rendir pleitesia a Puigdemont i jurar afinitat al règim nacionalista.

#8 botifler1914, Sinitaca, 15/06/2017 - 11:21

òrgan independent de l’estil del CAC

A menudo me pregunto que mal gas desprende el Parlament que los vuelve a todos idiotas...