Publicitat
Comunicació · 2 de Febrer de 2016. 16:04h.

El Govern no fa valoracions sobre "noms que corren" per a TV3

Homs va anunciar la "desgovernamentalització" de la Corpo ara fa dos anys

La portaveu del Govern, Neus Munté, no s’ha volgut manifestar sobre el proper director de TV3, lloc pel qual sonen José Antich o Vicent Sanchis. Munté, preguntada per e-notícies en roda de premsa, ha expressat la seva voluntat de “no fer cap comentari sobre els noms que corren”.

En aquest sentit, ara fa dos dies, el Sindicat de Periodistes de Catalunya va denunciar que “aquest repartiment polític de càrrecs des del Govern, que hauria de fer una CCMA fruit del consens parlamentari o d'una majoria qualificada, i amb criteris de professionalitat i d'independència, es pot fer impunement perquè CDC i ERC aprofita el marc legal imposat per CiU i el PP que garanteix el control del Govern a través de la majoria absoluta al Parlament, o fins i tot de la relativa”.

“I aquesta operació va acompanyada de la negativa de Junts pel Sí, expressada als representants dels treballadors de TV3 i de CR, a reprendre aviat la reforma de les lleis audiovisuals. Una reforma anunciada pomposament fa dos anys per l'exconseller Francesc Homs i que explícitament deia que buscava la "definitiva desgovernamentalització" de la CCMA. Llavors moltes entitats partidàries de la reforma li vam prendre la paraula i ara demanem que se sigui conseqüent amb aquell compromís”, recordaven.
 

Sanchis, al Divendres
Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Gemma Bernal, l'Ametlla del Valles, 04/02/2016 - 14:13

Potser hauriem de recordar el nivell i la qualitat periodística del diari AVUI quan en Vicent Sanchís n'era el director....i la caiguda d'aquest diari quan ell va deixar el càrrec.....El Vicent va modernitzar l'AVUI i el va convertir en un gran diari en unes circumstàncies terribles! És el millor!!!

#8 Titot, El masroig, 03/02/2016 - 19:18

Aquest no corre, aquest només se la pela.

#6 narcisa, a enemic que fuig, mostra-li la dreçera, 03/02/2016 - 13:38

digue'm fisonomista, però el Vicentet Sanchíz és clavat als venedors de locions capilars que encara proven sort al mercat dels diumenges al poble de la meva iaia narcisa... i no dic el nom de la vila perquè no vull que el mantero del Sanchíz hi monti una (altra) parada fixa, jajjs.

#5 Julià Sorel, granollers, 02/02/2016 - 19:37

Aquest home va estar durant anys inusltant a TV3, dia sí dia també, des de la contra de l'Avui amb el seudònim de Desclot. Està implicat en tota la porqueria laportiana del Barça. I ara el faran director de TV3?. Caram! quina regenreació. Hemeroteques, nois!

#4 narcisa, de lladre d'un ou a lladre d'un bou, 02/02/2016 - 18:29

és cert, che collons, el molt il.lustre il.lusionista valencianista fa (polomenus) 65 que corre... perquè el que és treballar-treballar, el Vicentet Sanchíz ha arribat a l'edat de la jubilaCiÚ sense haber fotut mai brot, jajjs,

#4.1 Gemma Bernal, l'Ametlla del Valles, 04/02/2016 - 14:20

Narcisa, el teu comentari fot pena. Visca l'analfabetisme! Et va prou bé la perruquería?