Publicitat
Comunicació · 15 de Febrer de 2022. 19:08h.

El Govern recol·loca l'expresident del CAC en menys d'una setmana

Roger Loppacher serà el nou president de l’Autoritat Catalana de la Competència

El Govern recol·loca l'expresident del CAC en menys d'una setmana

El Govern ha recol·locat Roger Loppacher com a nou president de l’Autoritat Catalana de la Competència (ACCO) quan encara no fa ni una setmana que es va oficialitzar la seva sortida com a president del CAC.

El passat dijous 10 febrer el Parlament va celebrar el ple on es va designar el periodista Xavier Xirgo com a nou president de l’organisme, juntament amb els consellers Rosa Maria Molló, Miquel Miralles, Laura Pinyol i Enric Casas. Tots ells van ser designats per un mandat de sis anys no renovables.

Roger Loppacher, que tenia el mandat caducat des del juliol del 2018, ha ocupat d’altres càrrecs directius a la Generalitat com ara vicepresident de la CCMA. També va ocupar diferents llocs al Gabinet Jurídic Central.

A més, va ser secretari general del Departament d'Interior (1999-2001) i secretari general del Departament de Governació (1995-1999). També ha estat vicepresident del Consell d’Administració del Centre de Telecomunicacions de la Generalitat.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 Joaquim Moriscot Bernadell, L'Hospitalet de Llobregat, 16/02/2022 - 17:14

Si el SOC funcionés tan be com la borsa de treball del Govern, Catalunya tindria plena ocupació.

#10 Sergi Sergio, Barcelona, 16/02/2022 - 14:17

Todos bien recolocados, que nunca les falte la pasta no sea que empiecen a largar, para el momio nunca faltara dinero, que todos esten bien comidos y bien servidos, amb la panxa ben plena.

#9 Ojotuerto, Calafell.TAB, 16/02/2022 - 12:36

Tenemos al deep state catalá, subiendo precios en los supermercados "catalanes". Porque eso hace subir el PIB catalá. Es decir pagamos más, hay más circulación de dinero, hay más PIB. (Asesor de junqueras dixit). Y luego están los 155 a más de Cienmil al año. Que son "Messis", y ya vemos a Messi en la economía de mercado real.

#8 pepe, andorra, 16/02/2022 - 10:54

en la edad media el Rey otorgaba los castillos y señorios reales a sus amigotes por el metodo de la tenencia, hoy en dia es lo mismo pero en lugar del Rey es el cacique o señor feudal y en lugar de tenencia, se le llaman puertas giratorias....Pero en esencia, es el mismo sistema. El digital de a dedo....

#7 Die Frage, Galaxia amunt, 16/02/2022 - 09:57

Algú ens pot explicar per a que collons serveix aquest xiringuito?, un més entre una colla d'estaments inútils llevat d'endollar paràsits.