Publicitat
Comunicació · 13 de Maig de 2009. 15:49h.

El Govern valencià veu "molt a la vora" TV3

Només fa falta que el Govern central "habiliti un múltiplex" de canals

El Govern valencià veu "molt a la vora" TV3

Vicente Rambla

El vicepresident primer del Consell, Vicente Rambla, ha assegurat que l'acord amb Catalunya perquè existeixi una reciprocitat entre les emissions de TV3 i Canal 9 "està molt a prop" i només fa falta que el Govern central "habiliti un múltiplex" de canals que ho faci possible.

Rambla, que ha fet aquestes declaracions en la roda de premsa, ha assegurat que el conveni de reciprocitat amb TV3 està "a prop, està molt a prop, està a prop del tot" a falta d'un "últim aspecte".

Segons ha indicat l'acord entre ambdues cadenes autonòmiques no es podrà fer efectiu mentre el Govern central no "habiliti un múltiplex" perquè la Comunitat Valenciana utilitzi els quatre canals per a cedir-los "a les comunitats limítrofes i poder amb elles conveniar aquesta emissió de reciprocitat".

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Hayek, Campos de's Port (Mallorca), 13/05/2009 - 17:58

El 2010 amb l'apagada analògica i l'entrada de la TDT aquests problemes s'acaben, no? Jo ara ja puc veure a casa meva Canal 9 e IB3 (gran Toni Terrades). El que haurien de fer de totes maneres és fer emissions conjuntes per reduir despesa