Publicitat
Comunicació · 6 d'Abril de 2010. 15:37h.

"El Grup Godó és el negre que es fa del Ku Kux Klan"

Un dirigent de Reagrupament fa servir La Vanguardia per eixugar "els vòmits del meu gos"

"El Grup Godó és el negre que es fa del Ku Kux Klan"

Membres del Ku Kux Klan

El dirigent de Reagrupament, Francesc Mortés, escriu en el web de l'organització que una associació "em va obsequiar amb una subscripció de cent dies a La Vanguardia". Tot i no llegir-se el diari, Mortés afirma que "durant tres mesos llargs, religiosament, vaig recollir La Vanguardia del quiosc terrassenc que me la guardava -ben planxada i clenxinada- dins un calaix".

"I durant cent dies, en arribar a casa, La Vanguardia era dipositada, verge, dins el cubell de reciclar paper i cartró. Quan passàvem la meri, algun cop aprofitàvem les pàgines de política per poder caminar per casa sense deixar petjades. També, en alguna ocasió, les rúbriques de Jordi Barbeta, Lluís Foix o Antoni Puigverd m'havien saludat des de sota el bol d'aigua dels gossos. Com que tots tres són particularment entercs i impermeables, de seguida vam comprovar que van molt bé per protegir el parquet", relata.

"Durant una temporada el Furió, el meu gos, va tenir uns vòmits nocturns molt empipadors. Aviat vam descobrir que els editorials de Pepe Antich tenen unes excel·lents propietats absorbents, només equiparables a aquells entranyables semàfors verds dedicats a Duran. Oli en un llum", afegeix.

Mortés considera que "el butlletí de la família Godó era un patufet espanyol, unionista i monàrquic. I que, per tant, no m'hi subscriuria mai, ni fart de ratafia". "Com que tinc canalla i vivim prop de Barcelona, tot sovint anem al Tibidabo. Sempre que hi anem, hi ha un munt d'exemplars gratuïts de La Vanguardia. Centenars".

"Els proposo que facin com jo: localitzin una paperera buida o, encara millor, un contenidor de paper. Acte seguit, amb un somriure al rostre i gest decidit, agafin el tou de diaris i llencin-lo a la brossa. Si algú els diu res, digui que són d'ahir. Digui que la tinta és tòxica. O faci veure que és portuguès. De moment a mi em funciona. I sense manies, que són gratis total", afirma.
 
"El Grup Godó, i La Vanguardia en particular, és ple de catalanets geperuts i estrafets, amb els genolls ulcerats de tanta genuflexió. Són pitjor que la COPE i El Mundo. La COPE i El Mundo són mitjans estrangers que defensen interessos antagònics als dels catalans. No se n'amagen i fan molt bé. Només per això, jo ja els respecto. En canvi el Grup Godó és el negre que es fa del Ku Kux Klan, la Patty Hearst simbiòtica, l'home de les dotze monedes. Només inspiren un entremès de perplexitat, seguit d'un estofat de fàstic. Bon profit", conclou.

Publicitat
Publicitat

45 Comentaris

Publicitat
#45 Si senyor, el que vostè digui senyor, ., 08/04/2010 - 16:28

El format tabloide de La Vanguardia Española va molt be per cobrir la pica quan us talleu els cabells. El que diu el diari es el mateix des de fa segle i mig, sempre llepant el cul dels que manen. Avorrit i previsible mesellisme

#44 mercdes, girona, 08/04/2010 - 09:47

superlatiu article, el felicito.

#43 Francesc, Barcelona, 08/04/2010 - 02:03

... i de la catalanitat lingüística originària d'obres cabdals de la literatura universal que la censura va fer passar per castellanes. És aquesta la moderació de què fa gala el diari?

#42 Francesc, Barcelona, 08/04/2010 - 01:59

I és de jutjat de guàrdia el galdós paper del diari davant els recents descobriments sobre la catalanitat de la descoberta i primera conquesta d'Amèrica i ....

#41 Francesc, Barcelona, 08/04/2010 - 01:52

Què farà el nostre diariet -al qual s'hi han abocat tants de diners públics de tota mena durant més d'un segle- en la propera fornada de consultes per la independència? Cal EXIGIR-LI que RESSALTI LA IMPORTÂNCIA que aquesta iniciativa pionera mereix!