Publicitat
Comunicació · 6 de Març de 2021. 08:36h.

El Grupo Godó s'aprima

Els Godó venen 8TV a l'empresari italià Nicola Pedrazzoli

El Grupo Godó s'aprima

El president editor del Grupo Godó, Javier Godó (Foto: Grupo Godó)

El Grupo Godó ha arribat a un acord per traspassar el canal de televisió 8TV a l'empresari italià Nicola Pedrazzoli, impulsor de Canal Català i Teve.cat, segons explica La Vanguardia en l'edició d'aquest dissabte.

El grup empresarial dels Godó vendrà la societat Emissions Digitals de Catalunya (EDICA), l'empresa que gestiona el canal de televisió 8TV i té la llicència d'un canal múltiplex de TDT a Catalunya a OC 2022, de l'empresari italià. L'operació està pendent de l'aprovació del Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC).

La concessió d'aquest múltiplex va tenir lloc fa gairebé 18 anys, i ara el Grup Godó considera que s'ha de fer càrrec un nou operador que aprofiti la feina feta fins ara en benefici de la televisió catalana, en un context de molta variabilitat del mercat de les telecomunicacions i del sector televisiu.

El Grup Godó, editor de La Vanguardia i propietari de Rac1, ostentava la concessió dels quatre canals de múltiplex des d'agost de l'any 2003, pels quals també s'emeten Barça TV, BOM Cinema i Fibracat TV.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#5 La Mare Superiora, Dominica, 06/03/2021 - 18:47

A mi el diari que m´agradava era El Alcázar,jijijijijjiii.

#4 Very, A, 06/03/2021 - 16:23

Cuando compraras periódicos como El Mundo o El País.. Con la prensa de referencia catalana (la Varragana, el Periodiquin, el G-Ara) entiendes porque Cataluña no va a ninguna parte...

#3 Perogrullo, Barcelona, 06/03/2021 - 15:19

No se podía competir con TV de ámbito nacional.
Igual inversión en programas para un mercado del 17%. la publicidad va a máximo mercado que solo al catalán.
A quienes se oponían, les echaron.
Que Santa Lucia les conserve la vista.


#2 Marcial, Santa Coloma, 06/03/2021 - 12:46

No hay ningún potentado indepe interesado. Con la tevetre les basta, ni necesitan pedir subvención, se la meten en vena. Como sería una lucha desigual, no vale ni la pena proponerla como un contrapoder frente la omnipresente tele pública. Son italianos, que monten una tele mamachicho. Culos y mucha pluma.

#2.1 Nyordu de Tractorieeee, Osoneee, 06/03/2021 - 18:00

Què dius tu areee?? Son catalans de socarrel nascuts a Emilieee-Romagneee !!!

#1 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 06/03/2021 - 11:50

I que fara ara el camalonic conde geperut amb Radio Tirana ?

La convertira en una Radio Teletaxi pels cagundeuquimvaparir ? en una de contactos picarones com va fer amb 8TV ? de discos dedicados ?

I amb la caterva de vehements camisas pardas que te en nomina alla ? Els encolomara a TV3 com va pretendre fer amb el Cuni ?