Publicitat
Comunicació · 26 de Març de 2013. 10:24h.

El líder de les joventuts d'ICV critica el Saloufest, però hi aniria

"Hi trauria el cap per estar més convençut que això no ens porta enlloc"

El líder de les joventuts d'ICV critica el Saloufest, però hi aniria

Planelles, durant el programa

Pau Planelles, coordinador nacional dels jovent d'ICV -Joves d'Esquerra Verda (JEV)-, ha criticat el Saloufest però ha dit que hi aniria "per estar més convençut que això no ens porta enlloc".

Planelles, que ha participat aquest dilluns a la tertúlia del programa La Rambla, de BTV, ha assegurat que "és un model podrit. Els que des de Salou defensen això són els mateixos que després fan discursos dient que hi ha inseguretat, que hi ha brutícia, etcètera".

"A la ciutadania de Salou l'hi preguntes i no li agrada tant", ha afegit malgrat que es calcula que el Saloufest d'enguany pot deixar uns 5 milions d'euros de benefici.

Planelles, però, mentre la resta de tertulians han dit que no hi participarien, ha assegurat que ell "hi trauria el cap" per "estar més convençut que això no ens porta enlloc".

Per la seva banda, el director d'e-notícies, Xavier Rius, ha manifestat que "això confirma que el nostre model productiu continua sent el turisme. Fa trenta anys que sento que s'ha de canviar el model productiu i s'ha d'optar per la biomedicina, però sempre és el mateix".

La presidenta de la JNC, Marta Pascal, ha comentat que "com a model de turisme podem tenir altres espais, turisme cultural, turisme de qualitat i evitar tenir aquest tipus de turisme", mentre que el periodista Toni Aira ha dit que el Saloufest pot conviure "amb altres tipus de turisme de qualitat".

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#7 Xavi, Barcelona, 27/03/2013 - 15:06

És coherent aquest noi, pots estar contra la prostitució però fins que no has anat de putes no tens els arguments per prohibir-la. Per cert molts tertulians es guanyen la vida més fàcil que les putes i inutilment: Saloufest es fa perquè és negoci per al municipi, igual que la indústria i mata menys.

#6 Bernat Pascual, Barberà del Vallés, 26/03/2013 - 16:48

Em fa fàstic veure per les televisions espanyoles ( la TV3 no informa) els hooligans anglesos bevent enormes gots d'alcohol pels carrers de Salou.
I mes fàstic encara comprovar com els Mossos d'Esquadra amb aquests borratxos és caguen a les calces i no fan res, però si que multen als joves catalans

#5 Pepito, CorrupLAND, 26/03/2013 - 14:42

El decir una cosa y hacer la contraria lo llevan el la sangre estos gafapastas de diseño. En Barcelona te recomendaban pedalear y ellos iban en mega-audi´s, reciclan pero son ciber-activistas con sus mega-smartphones, son obreros pero ellos no bajan de los 3000 euros al mes.

#4 Un tio normal, Bcn, 26/03/2013 - 13:47

Aquest no ha pillat una tia en sa vida...i al colega se li han posat els ullets lokus pensant que potser enganxaria per allà alguna adolescent torrada...

..aiii aquests que van de progrés, però no...no...això es nota....

#3 ccc, bcn, 26/03/2013 - 12:38

El q podiem fer és enviar a joves catalans al Salou Fest, almenys practicarien idiomes. Pq als festivals de música nostrats, beuen igual però no aprenen res.