Comunicació · 22 de Febrer de 2013. 12:34h.

El Madrid reclama sis milions d'euros a TV3

El club ha interposat una demanda pel vídeo on es comparava els jugadors blancs amb hienes

El Madrid reclama sis milions d'euros a TV3

Dos moments del vídeo

El Reial Madrid reclama sis milions d'euros d'indemnització a TV3 en la demanda que ha interposat contra la televisió pública catalana, segons informa el diari AS, pel vídeo de les hienes que va emetre el programa Esport Club.

El programa de la televisió pública catalana va fer un muntatge comparant els jugadors del Madrid amb hienes i a Pepe amb Hannibal Lecter. Entre les imatges dels animals, a manera de documental i amb la banda sonora de 'L'home i la terra', de Félix Rodríguez de la Fuente, s'intercalaven entrades dels jugadors de l'equip blanc al Leo Messi.

El director i presentador del programa 'Esport Club' (TV3), Xavier Valls, va demanar perdó. "La intenció era mostrar com Messi és objecte d'una cacera cada vegada que juga contra el Madrid", va tractar de justificar Valls el contingut del vídeo, si bé va reconèixer que la metàfora "va ser desafortunada". "Entenem que hi hagi gent que s'hagi molestat. No hem estat prou curosos", va indicar.

"Per tant, demanem perdó si algú s'ha sentit ofès o molest. No era aquesta la intenció d'aquest vídeo. Tampoc escalfar el partit de tornada", va afegir el presentador i director de l'espai esportiu, per acabar expressant que "és evident que el resultat final no ha estat el que volíem mostrar. Hi sobraven coses. Coses que poden haver molestat, i alguna que fins i tot frega el mal gust".

Publicitat
Publicitat

31 Comentaris

Publicitat
#22 Jon, Lleida, 24/02/2013 - 23:38

Carronya: Cos d?un animal mort que resta abandonat i ja comença de podrir-se. Doncs els animals que ataquen les hienes corren que se les pelen! Se li pot dir moltes coses, però mai carronyaire!

#21 Miquel (amicdeleshienes), Badalona, 23/02/2013 - 09:45

Si la hiena és l'animal més lleig del mòn, que menja carronya, amb cames curtes que el fan caminar coix, i que fa l'amor un cop a l'any, llavors, de qué cony riu la hiena? Per cert....de qué riu el Sergio Ramos ?

#20 Ni un duro, Barcelona, 23/02/2013 - 09:29

Espero que, de prosperar la denúncia, aquesta sigui sufragada exclusivament amb els bens i els calers dels que van fer el video. Només faltaria que ara els impostos dels catalans es fessin servir per pagar judicis a la tv pública.

#19 diciredic, sab, 23/02/2013 - 00:48

ai, no ho entrenc, jo soc del Madrid i tinc una hiena a casa des de fa tres anys, de mascota, .es molt mona

#18 BEJOTA, BCN, 22/02/2013 - 19:57

DEIXAR-LO CORRE PERQUE LA CRISIS S'ENCARREGARÁ D'AQUEST MEDI SUBVENCIONAT PER ALLUNYAR CATALUNYA D'ESPANYA.-AIXÓ,SÍ:AMB ELS CALÉS DE TOTS-.