Comunicació · 1 de Juliol de 2010. 09:15h.

"El millor és que Espanya s'independitzi de Catalunya"

"Estem farts de pagar i que ens insultin", diu un columnista de Libertad Digital

"El millor és que Espanya s'independitzi de Catalunya"

Capçalera de l'article

El columnista de Libertad Digital, Pablo Molina, manifesta que "qui ens havia de dir que un dia acabaríem donant suport les tesis sobiranistes de Carod Rovira i la resta de la muchachada separatista, però el fet és que, des d'ahir, molts espanyols donem suport entusiàsticament el projecte sobiranista català. Més aviat el propòsit independentista espanyol, ja que en la tessitura actual el més apropiat és que Espanya s'independitzi de Catalunya i així tots contents".
 
"D'aquesta manera la resta d'Espanya no oprimiria als jardiners d'ERC, ara amb cotxàs oficial i un sou deu vegades més gran del que correspon als seus mereixements acadèmics, ni a la resta de la classe política catalana, que ha fet del greuge constant una lletania pesada amb què justificar el lladronici dels fons comuns", argumenta.

Molina reconeix que "la iniciativa de independitzar de Catalunya pot semblar injusta cap als catalans que volen seguir sent espanyols. Potser ho sigui i és una pena, però el cert és que a molts ens preocupen bastant més els nostres fills, condemnats a finançar durant tota la seva vida les gresques d'uns polítics regionals dels que només rebran l'insult i el menyspreu com a pagament".

"No estem disposats a que els nostres descendents paguin els pecats d'un sistema que no van triar, ni que hagin de pagar la diferència resultant perquè Catalunya estigui en un lloc de la classificació financera de les comunitats autònomes que no li correspon per culpa del lladronici i la bogeria estrambòtica dels seus dirigents", deixa clar.

"I després de Catalunya la resta de les regions que vulguin seguir els seus passos. No cal escandalitzar ni recórrer al sentimentalisme històric per evitar el que ja és inevitable. Es tracta únicament d'una decisió utilitarista. Estem farts de pagar i que ens insultin, i no estem disposats a que els nostres fills suportin també aquesta humiliació. Spain is not Catalonia. Bon viatge, bona sort i l'últim que tanqui el gas", conclou.

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#23 pidivuty, bruxeles, 23/06/2013 - 19:38

Sería Interesante, hacer un "d.n.i. catalán", con validez en toda España. Los catalanes podrían tener el DNI o el dni catalán, pero no los dos.Luego que celebren su independencia.Los que mantengan el DNI, se les podrá otorgar la doble nacionalidad, los otros NO.¿cuántos obtendrían el dni catalán?

#22 José, Sevilla, 01/11/2012 - 15:55

Pienso igual que Carmen, si por mi fuera Cataluña dejaría ser de España, verás que de empresas dejarían de estar por allí como algunas ya han hecho y se han ido a madrid y muchas están comentándolo (Empresas fuertes)

#20 Carmen, Carmen, 21/09/2012 - 15:29

Por cierto, lo lamentaría por aquellos catalanes que se sienten Españoles, pero ya no podemos aguantar más. Por el bienestar de todos, fuera Cataluña de España.

#19 Carmen, Spain is not cataluña, 21/09/2012 - 15:28

Acuerdo total con el artículo, yo española también quiero que deje de ser Cataluña parte de España. Basta ya de oir a gente que nos odia al resto de los españoles y que no hace más que decir que nos están financiando, como si en el resto de las comunidades autónomas no hubiera gente trabajadora.

#18 pep, manresa, 02/07/2010 - 20:35

no FERRAN no, no ho tenim magre, ho tenim de colló de mico, a veure si la idea va agafant cos i va cuallant