Comunicació · 11 de Febrer de 2013. 09:01h.

El Mundo acusa el PSC de posar detectius a Camacho

Per gravar una conversa de la presidenta del PPC amb l'exparella de Jordi Pujol Ferrusola

El Mundo acusa el PSC de posar detectius a Camacho

Imatge del diari

El Mundo afirma que el PSC va encarregar a l'agència de detectius Método 3 gravar la cita que va mantenir la núvia de Jordi Pujol Ferrusola, Victòria Álvarez, amb la presidenta del PP de Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, el 7 de juliol de 2010. També El Periódico parla d'aquesta suposada gravació, tot i que no acusen al PSC.

En aquesta conversa, punxada amb un micròfon ocult sota la taula del restaurant on van quedar per menjar, Victòria Álvarez revelaria durant més de dues hores "les corrupteles" de la família de l'expresident de la Generalitat que ara, dos anys i mig després, ha denunciat a l'Audiència Nacional.

El diari diu que té documents que demostren aquest fet i especifica que "la trobada es va celebrar el 7 de juliol de 2010 al restaurant La Camarga, situat al número 117 del carrer d'Aribau, a l'Eixample barceloní. És un famós local de cuina mediterrània de mercat".

"La qualitat de la gravació és altíssima, segons diverses persones que l'han escoltat, fet que fa suposar que l'aparell emprat era molt sofisticat", afirmen. També indiquen que "la presidenta del PP de Catalunya interroga seva interlocutora durant més de dues hores" així com que "sembla que Alícia Sánchez-Camacho ha preparat les preguntes que formularà a Victoria Álvarez".

Aquesta li relata els viatges a Andorra i detalla com el més gran dels Pujol ha anat disseminant per tot el món els diners recaptats per la família. També "l'actiu rol que desenvolupa la matriarca del clan, Marta Ferrusola, en tot el tràfec de fons". "I, és clar, li confessa a Sánchez-Camacho, i indirectament al PSOE, que els Pujol operen a través de les Illes del Canal de la Mànega", afegeixen.

Victòria Álvarez Martín arriba, fins i tot, a confessar a Alicia Sánchez-Camacho els suposats maltractaments que li ha infligit el seu company i assegura que el seu exnuvi es mofava quan ella l'amenaçava amb denunciar-lo.

José Zaragoza, que era el secretari d'Organització del PSC en el moment dels fets, va negar ser l'autor de l'encàrrec a Método 3. Per la seva banda, el responsable de l'agència Método 3, Francisco Marco, va admetre haver realitzat el treball en qüestió, però no va voler "ni confirmar ni desmentir" la identitat del seu client.

Publicitat
Publicitat

37 Comentaris

Publicitat
#23 Isidre, Valls, 12/02/2013 - 07:12

Aquest putrefacte estat borbònic corrupte fins a les seues arrels cada dia fot més fàstic. Cal marxar-ne quant avants millor, i evidentment, ilegalitzar el PP i el PSC a la Catalunya independent. La democràcia no es pot permetre aquest tipus de partits.

#23.1 Andrea, Girona, 13/02/2013 - 05:00

Mejor deshacerse de CIU y los Pujols

#22 Agustí, Les Borges Blanques, 12/02/2013 - 00:48

Método 3 és la mateixa agència que l'any 2006 va cobrar 30.000 euros de Agricultura de la Generalitat.El conseller socialista Joaquim Llena li va encarregar al 2006 un informe titulat Estudio socioeconómico de explotaciones de avellanas.

#21 Alicia amb microfons?, bcna, 12/02/2013 - 00:00

Com pot ser que un o una polític/a en actiu no denuncii un acte delictiu del que en te coneixement? Potser per treure'n profit?

#19 joan, manresa, 11/02/2013 - 17:57

tinu.)Ferrusola,deu ser tonta,oi..?---amb perdó---,ella explicant amb drets i uts ,a una persona que encare no es de familia,--i si u fós---tots els tejemanejes interiors de casa seva..?..Algú su `pot creure axó...?.Si al final fos veritat del tot, dons el Sr.Jordi a purgar com tot quisqui.I punt

#18 joan, manresa, 11/02/2013 - 17:53

cont.)de bones intencions creyem que pocas.Al cap de més de dos anys surten are aquestas conversas...?No u vegem clar.Gravacions radiofonicas...???Com savíen que es faría aquesta entrevista?.Que pinta per aquí el PSC i el Sr.Zaragoza...?Axó es mega-surrealista...,i finalment,la Sra.Marta (con