Comunicació · 12 de Febrer de 2013. 08:50h.

El Mundo acusa l'exnúmero tres del PSC

Publica el registre de Mètodo 3 que demostraria que José Zaragoza va encarregar el seguiment

El Mundo acusa l'exnúmero tres del PSC

Registre de l'agència de detectius Método3 que publica El Mundo

El diari El Mundo afirma que l'exsecretari d'organització del PSC José Zaragoza va encarregar personalment a l'agència de detectius Método 3 la gravació de la cita entre Alícia Sánchez-Camacho i Victòria Álvarez, l'exnúvia de Jordi Pujol Ferrusola.

El diari de Pedro J. Ramírez publica el registre de l'agència de detectius Método3 que demostraria que Zaragoza va encarregar un seguiment a aquesta agència, un extrem que els socialistes catalans ja han negat.

En el text s'exposa que "les falsedats de Collboni -va demanar una rectificació- tot just han sobreviscut unes hores", ja que el full d'encàrrec de Método 3 demostra que va ser personalment el mateix José Zaragoza qui el 26 maig 2010 va encarregar a l'agència de detectius el treball.

El full d'encàrrec publicat en portada revela que el client és "el PSC", amb direcció a "carrer de Nicaragua 75". Com a "persona de contacte" s'assenyala "J. Zaragoza" que, òbviament, és la persona que en aquella època (2010) ocupava la Secretaria d'Organització del PSC.

L'objectiu de Zaragoza era, segons fonts del propi PSC consultades per El Mundo, molt més ampli: "No es tractava només de gravar la conversa al restaurant La Camarga entre Alicia Sánchez-Camacho i Victòria Álvarez Martín. L'objectiu era escodrinyar les finances de Convergència i Unió. és a dir, que això només era una part del tot. El nostre objectiu era demostrar el recurrent finançament il·legal dels nacionalistes".

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#11 Font Cuitora, La Llacuna, 12/02/2013 - 17:47

I qui va informar a l'agència el dinar d'aquestes dues xicotes ? Només podia ser una d'elles dues.
Tot això és molt extrany i fa pinta de xamusquina.

#10 Font Cuitora, La Llacuna, 12/02/2013 - 17:43

Una agència de detectius violant el sagrat secret professional ? Tot això és molt extrany.
Si no ho desmenteixen immediatament ja poden abaixar les persianes que ningú els hi farà mai més cap encàrrec.

#8 Albert, Barcelona, 12/02/2013 - 15:05

Ahir li donava nula credibilitat a la noticia de EL MUNDO, però avui, veient que hi apareix un personatge tant funest com Zaragoza m'ho crec al 100%. El pobre restaurant l'han fotut tots plegats en un bon merder....aviam quin politic hi tornarà.

#7 Jordi, Barcelona, 12/02/2013 - 13:49

Del Mundo no em crec res. Del Zaragoza, qualsevol cosa.

#7.1 pepe, andorra, 12/02/2013 - 14:26

pues lo del GAL era verdad, igual q lo de Filesa y así hasta ciento. Si no te lo crees es tu problema, pero te va a pasar como cualquier habitante de Auschwitz en 1943. Q no se creía nada de lo q decían las emisoras extranjeras antialemanas. El tiempo pone a cada cual en su lugar Jordi.

#6 Pepito, RisotadaLAND, 12/02/2013 - 13:20

Que vergüenza de "país" se van a comer dos horas para "echarle la llorada" y luego nadie pía ni denuncia. Quien pagó la comida, para que sirvió, quien pagó los detectives...

Todos a la cárcel y en paz.