Publicitat
Comunicació · 2 d'Octubre de 2012. 09:16h.

El Mundo compara el Camp Nou amb el nazisme

Alerten que es vol crear "un ambient semblant al dels Jocs Olímpics del 36"

El Mundo compara el Camp Nou amb el nazisme

Apertura dels Jocs Olímpics del 36

El diari El Mundo, en el seu editorial, lamenta la crida que ha fet l'Assemblea Nacional Catalana per omplir l'estadi del FC Barcelona d'estelades durant el clàssic de diumenge. El Mundo considera que "la cirereta a aquests despropòsits la va posar ahir la plataforma que va organitzar la manifestació de la Diada, en demanar als aficionats que acudeixin amb banderes independentistes el Barça-Madrid de diumenge".

"L'únic que poden aconseguir és que el Camp Nou presenti un ambient semblant al de l'obertura dels Jocs Olímpics del 36. Mentre intenten exorcitzar l'Exèrcit, Mas i els seus acòlits no deixen d'usar l'artilleria pesada del pitjor i més perillós nacionalisme", afegeixen. El diari també critica la "demagògia" d'Artur Mas en afirmar que l'Estat espanyol no enviarà els tancs a Catalunya.

Publicitat
Publicitat

76 Comentaris

Publicitat
#48 calvin, 48, 03/10/2012 - 12:12

Us imagineu sortint de l'Euro? i Catalunya convertida en un paradís fiscal? com Suissa, totes les fronteres tancades i aquí dintre tots a una, extremenys, andalusos, francesos, moros, cristians, gitanos, etc.. vivint de puta mare, sense el yugo i les fletxes.
Osti no tinc esperant Catalunya lliure

#47 calvin, 45, 03/10/2012 - 12:06

Oi que ho veieu??? És imprescindible ser un Nou Estat d'Europa. No podem seguir lligats a aquesta gent.
De vegades penso que és el que volen, que marxem, perquè cada vegada hi ha més independentistes. Voleu dir que no ho fan expressament perquè marxem???
Tant de bo.
Visca Catalunya lliure

#44 Sala Mero, Lailolandia, 02/10/2012 - 19:55

És veritat, en lloc d'estelades, portem cotilles i caretes d'Exuperància Rapú, i en honor al Pere Jota cridem tots "uiuiuiuiuiuiuiuiui". és més bonic, oi?

#43 evidencias claras, barcelona españa, 02/10/2012 - 18:56

cualquiera que haya ido al camp nou sabe que es verdad

#42 AM, Barcelona, 02/10/2012 - 15:16

Ja ningú se?n recorda d'aquest personatge que en un vídeo es feia sodomitzar i donar per el darrera amb un consolador?
Si, te raó, el Camp Nou pot semblar Berlin del 36, però aquí els únics nazis i antidemocràtics son els espanyols com ell.