Publicitat
Comunicació · 12 de Novembre de 2012. 09:36h.

El Mundo creu que Mas i Oriol Pujol "voregen el delirium tremens"

Diu que "s'han instal·lat en una escalada de mentides i ocurrències locoides"

El Mundo creu que Mas i Oriol Pujol "voregen el delirium tremens"

Portada d''El Mundo'

El diari El Mundo considera que el president de la Generalitat, Artur Mas, i el secretari general de CiU, Oriol Pujol, "voregen el delirium tremens" perquè "cada dia que passa creix l'escalada de despropòsits d'Artur Mas i els dirigents de CiU, que estan plantejant la campanya com si es tractés d'un concurs d'idees sobre la independència catalana".

En el seu editorial destaca que "en aquest in crescendo dels disbarats, destaquen les declaracions d'ahir d'Oriol Pujol, delfí d'Artur Mas i hereu polític del seu pare, que va assegurar que Catalunya vol negociar amb Espanya un Estat català, però que el problema és que 'no tenim davant al Príncep sinó que tenim a Joan Carles I'. Pujol ha afegit que 'el Rei ja ha pres partit per una cosa molt determinada', donant per fet, és clar, que s'oposa a la secessió de Catalunya". "Aquestes paraules freguen els límits del seny", afegeix.

A més, el diari de Pedro J. Ramírez exposa que "en lloc de desbarrar d'aquesta manera, Oriol Pujol hauria de preocupar de la investigació judicial que té oberta, on hi ha la transcripció de converses de persones molt properes que el presenten com el primo de Zumosol d'una xarxa dedicada a arreglar concessions d'ITV. Sobre això, no ha donat explicació convincent".

D'altra banda, expressa que "si Pujol El Jove es va superar ahir a si mateix, les paraules d'Artur Mas en un acte a Manresa van continuar en la seva línia d'enganyar els electors amb demagògia barata" i afegeix que "però molt més insidiosa va ser la seva intervenció de la tarda de dissabte, en què va acusar el PP d'intentar 'dividir els catalans per la llengua que parlen o pel seu origen'. Això és justament el que està fent ell. Com Aznar i Rajoy van subratllar amb encert que el procés que ha iniciat Mas pot fracturar la societat catalana, ell ha agafat l'argument donant-li la volta com si la resta d'Espanya volgués separar-se de Catalunya. Un sofisme que voreja el delirium tremens".

"Gairebé tot el que diuen Artur Mas i Pujol El Jove és fals, començant per la seva afirmació que Catalunya serà a la UE després independitzar d'Espanya. S'han instal·lat en una escalada de mentides i ocurrències locoides i han iniciat una perillosa fugida cap endavant que, al marge de quin sigui el resultat electoral, només pot conduir al desastre", conclou.

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#15 Arnau Mir de Tost, Àger, 14/11/2012 - 09:36

Tot el que digui el Mundo en contra, és bo per la sobirania de la Nació catalana.

#14 spanish, Madrid, 12/11/2012 - 17:59

veure sangria en porro es el que te.......

#13 Javierin, BCN, 12/11/2012 - 17:12

Felip I de Catalunya i VI d'Espanya.

#12 Gombau, Vidrà, 12/11/2012 - 16:59

Voleu dir que ens importa una bleda el que diguin aquest pamflets que es publiquen a la capital de l'estat per a consum propi dels seu públic, que cada dia necesita una dosis de "morfina" més dura, i si no li donen canvia de diari ja que en te quatre de diferents a tal qual més sàdic?

#11 JdB, La Selva.GI, 12/11/2012 - 13:02

sort en tenim del diari??, còmic el mundo , per relatar-nos els fets tal com ........ be, els seus fets.