Publicitat
Comunicació · 17 de Novembre de 2014. 11:13h.

El Mundo culpa Unió de la filtració dels contactes secrets sobre el 9N

El Govern espanyol i el PSOE se senten “traïts” per Joan Rigol, segons el diari

El Mundo culpa Unió de la filtració dels contactes secrets sobre el 9N

L'expresident del Parlament, Joan Rigol

El Govern espanyol i el PSOE acusen Joan Rigol de filtrar les converses que van mantenir a tres bandes abans del 9N amb l'objectiu de desencallar el conflicte entre els executius català i espanyol, segons informa El Mundo.

En aquest sentit, segons explica el diari, tots dos partits se senten "traïts" pel dirigent d'Unió. Per al PP, Rigol va voler constatar amb la filtració que encara que el Govern espanyol es mostri ferm amb el procés independentista, es mostrava disposat a negociar secretament.

Aquestes negociacions van ser reconegudes per Mariano Rajoy en roda de premsa i van provocar malestar al PP. Alguns dels seus dirigents acusen el president espanyol d'"humiliar" el PPC. Aquests, per la seva banda, acusen Rigol d'actuar per afany de protagonisme, i consideren que no era un interlocutor fiable perquè no pertany al cercle de confiança d'Artur Mas.

En aquestes reunions a tres bandes, a més del propi Rigol -prohom d'Unió i president del Pacte Nacional pel Dret a decidir-, van estar presents Pedro Arriola, per part del PP, i José Enrique Serrano, per part del PSOE.

Notícia d'El Mundo

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#5 laura, lleida, 17/11/2014 - 16:01

L'afany de protagonisme del Sr.Rigol és de molts conegut. Sempre apareix en els moments clau per presentar-se com el salvador de la patria. Com ex capellà li agrada fer sermons i posar-se com exemple del q ha de ser una persona com cal. Però
Un cop més la vanitat li ha jugat una mala pasada.

#5.1 jordi, Esplugues, 17/11/2014 - 19:06

Si afirmés això vol dir que no coneixes al sr Rigol...ni de bon troç. No se qui haurà estat però el PSC té molt interès en sortir a la foto i el PP en justificar se.

#4 Gironí, Girona, 17/11/2014 - 13:27

És que fiar-se de Mossèn Rigol...

#3 cesc, badalona, 17/11/2014 - 13:21

Això, un partit on encara hi queda algun unionista i ara els culpeu de tot perquè acabin de fer el pas cap a l'independentisme. Sicerament no s'enten què fa el govern espanyol però endevant. Molt content de tenir un aliat a la capital del regne.

#2 Neferu, Barcelona, 17/11/2014 - 13:19

¿Y por qué tenían que ser secretos unos actos, pactos o como quieran llamarlos si afectaban directamente al ciudadano?
Pues me alegro que alguien lo destapara, haya sido Unió o perico de los palotes. ¡¡Ya está bien de tanto mamoneo!!!

#2.1 Pere Prats, Sants, 17/11/2014 - 13:46

Totalment d'acord Neferu, qui ho havia de dir, ja estem farts que els polítics es creguin estar per damunt del be i el mal i que l'Estat sigui d'ells.