Publicitat
Comunicació · 5 de Setembre de 2012. 11:19h.

El Mundo demana "dissoldre" Sant Pere de Torelló

"Ha arribat el moment d'utilitzar tot el pes de la llei per frenar aquests comportaments"

El Mundo demana "dissoldre" Sant Pere de Torelló

Imatge del ple

El Mundo, en una editorial, indica que "la llei de Bases de Règim Local preveu la dissolució dels òrgans de govern d'una corporació municipal per part del Consell de Ministres 'en els supòsits de gestió greument danyosa per als interessos generals que suposi l'incompliment de les seves obligacions constitucionals'".

"Aquesta conducta és la que ha seguit l'Ajuntament de Sant Pere de Torelló, que ha aprovat una moció per declarar 'territori català lliure' i demanar al Parlament que voti la declaració unilateral de sobirania nacional de Catalunya en el termini de dos mesos", afegeix.

"Com altres corporacions catalanes han aprovat mocions semblants, ha arribat el moment d'utilitzar tot el pes de la llei per frenar aquests comportaments de desacatament a la Constitució", conclou.

Publicitat
Publicitat

31 Comentaris

Publicitat
#17 Funcional, BCN, 06/09/2012 - 15:11

No hace falkta disolver nada. Solo hay que cerrarle el grifo de la pasta y que el alcalde se ponga a trabajar, tengo entendido por gente del municipio, que lleva toda al vida sin dar un palo al agua.
Si le retienen la dotacion por habitante que percibe del estado, veremos que hace.

#16 Ramon Rovira Regas, girona, 05/09/2012 - 23:21

Com ho vol fer el Pedro J.? Foten-los en acid sulfúric?. Si lladren es que tenen por.

#15 albert, barcelona, 05/09/2012 - 20:10

No sé què esperen aconsseguir amb amenaçes, que ens posem a tremolar segur que no. I si es fa alguna acció per part de Madriz, el resultat seria que aquestes accions es repetirien arreu del nostre pais.

#14 Lluís , Barcelona, 05/09/2012 - 19:11

En poc temps, haureu de demanar disoldre tota Catalunya, de tant demòcrates que sou !

#13 lector_333, Barcelona, 05/09/2012 - 19:04

Ppodrien disoldre un municipi sobre el paper però no les idees, creensces i sentiments. Els fatxes, sempre tant poc pràctics. Va, que ho facin si tenen pilotes ... a veure si d'una vegada destapem la gàbia de grills!