Publicitat
Comunicació · 26 de Juliol de 2014. 09:20h.

El Mundo passa comptes amb Pujol

Recorden que els va denunciar "quan vam publicar un esborrany que apuntava a la possible comissió de delictes"

El Mundo passa comptes amb Pujol

Imatge del diari

El diari El Mundo ha acusat l’expresident de la Generalitat, Jordi Pujol, “d’hipocresia”, després de confessar que ha tingut diners en paradisos fiscals. En aquest sentit, recorda que Pujol va denunciar la publicació precisament per haver assegurat que tenien comptes irregulars a l’estranger.

En un editorial publicat aquest dissabte, afirmen que “la confessió pública de Jordi Pujol que la seva família ha tingut comptes ocults al Fisc en paradisos fiscals durant 30 anys és un esdeveniment que no és exagerat qualificar d'històric. D'una banda, obliga a canviar la percepció general que es té d'una de les personalitats que han ajudat a configurar l'Espanya actual i al que s'ha considerat com a home d'Estat”.

“Les irregularitats dels Pujol que El Mundo ha anat destapant i que ara se certifiquen, donen moltes claus, a més, sobre el sorprenent salt d'un partit institucional com CiU cap a la ruptura i el sobiranisme”, afageixen.

En aquest sentit, diuen que “a la llum del que ara sabem, no és aventurat suposar que la substitució de la senyera per l'estelada amaga l'intent per salvar el prestigi de l'elit política catalana i, per a alguns en concret, per mantenir també els diners en un lloc segur”.

“És un exercici de gran hipocresia per part seva, i no només per l'ocupació del impersonal. Ell i els seus fills han negat una i altra vegada en els últims anys que tinguessin comptes a l'estranger. Va ser Jordi Pujol qui va denunciar a El Mundo quan vam publicar un esborrany de la Unitat de Delinqüència Econòmica i Fiscal que apuntava a la possible comissió de delictes. Encara estan molt recents la seva «què cony és això de la UDEF?», quan se li va preguntar pel cas, i les seves queixes pel que atribuïa a l'intent de «destrucció d'una família» que tant «representa» a Catalunya. CiU i Artur Mas en persona li han donat suport tot aquest temps”, expliquen.

“Com tantes altres vegades, el nostre diari s'ha trobat sol en la recerca de la veritat. Però a més ha patit la pressió i la fustigació dels que ens van acusar de practicar la "guerra bruta» i van assegurar que les nostres informacions eren un atac a Catalunya i al procés sobiranista. Afortunadament, la veritat ha acabat resplendint, però si no és així, a El Mundo ho haurien continuat denigrant que, per la seva concepció maniquea de la realitat, no accepten qualsevol informació que els incomodi.

Publicitat
Publicitat

108 Comentaris

Publicitat
#71 Kropotkin, Vic, 27/07/2014 - 22:29

Catalanes, ahora que ya se sabe que Convergencia són unos corruptos, os daréis cuenta que la independencia es una milonga. Debéis quedaros con España que es...eh...es...mmm...es...es...el país mas corrupto de la UE de largo y con diferencia...juas, juas....mejor hundidos

#65 El nauxer, Viladecans, 27/07/2014 - 11:10

El qui la fa que la pagui. Però això sí: TOTS. I al dir tots vull dir "TOTS" Oi que m'enteneu? Es diguin Jordi, José Maria, Felipe, José, Mariano, Narcís, Pepe... i un llarg etc. Que no la paguin només els que es diuen Jordi.

#65.1 Pol, Llagostera, 28/07/2014 - 08:12

Vots negatius en aquest comentari?! Per flipar! Això hauria de ser norma fixe, sense distincions, els que han votat negatiu se'ls hauria de dir amb algun adjectiu...

#64 spanish, Madrid, 27/07/2014 - 04:56

jejejejejjeje la CATVerna ha af¡gotado el fortasec en Barcelona

#64.1 Pep, Reus, 27/07/2014 - 09:38

Ahora todos esperando el periodismo de investigación de El Mundo y las pesquisas de la , UDEF para que nos aclaren otros casos pendientes como los de la familia Aznar , financiación en negro del partido del gobierno del PP , quiebra de las radiales de Madrid etc. etc.

#64.2 pepe, andorra, 27/07/2014 - 12:05

si en vez de leer la propaganda facha catalanista, leyeras el mundo de vez en cuando, ya sabrias todo eso de lo q te quejas, q lo de BArcenas se supo por el mundo, no por la vanguardia y lo de las radiales tambien y lo de Bankia y lo de Caixa Cataluña y lo de Valencia y Baleares.

#64.3 Jordi, Zaragoza, 27/07/2014 - 21:48

Pep, deja de leer la prensa nacional del movimiento catalán y lee de vez en cuando El Mundo. Así sabrás que ha destapado escándalos en todos los partidos, y que a su director le echaron por indicación del gobierno del PP, porque les resultaba incómodo a ellos y a la monarquía.

#63 pep, bcn, 26/07/2014 - 22:54

I encara te el tractament de Molt Honorable.
Això es una nació bananera

#61 SIERRA, BARCELONA, 26/07/2014 - 21:58

Y Pujol ha cantado la gallina, porque encima le hen hecho un favor. La corrupcion.
Le han avisado de que le iban a meter una inspeccion, lo que le hubiera conllevado el 150% de sancion de lo escondido.

Y se va a ir de rositas pagando solo un 43%

Esto es robar o no es robar. El cerdable Pujol

#61.1 José Sellés, Badalona, 28/07/2014 - 08:23

Di lo que quieras te sabré escuchar
hay en este invento mucho cuento nada vas a cambiar.o lo que és lo mismo me ahorro un 107% y en cambio el resto de kls mortales pringan. Pero bien lo hace por Catalunya (el acumular cositas, el hacer trampitas en esto y en la concertada y sus seguidores y en su

#61.2 José Sellés, Badalona, 28/07/2014 - 08:25

momento votantes malviviendo muchos de ellos, Por algo será, porque ellos se lo habrán buscado mirando hacia otro ladito hasta que les tocó vivir con poquito. Pero el F.C. Barcelona y Catalunya para ser feliz o mirar por el balcón a humanos/as de buen ver dado que las vistas a casas viejas son feas