Publicitat
Comunicació · 9 de Febrer de 2014. 15:50h.

El Mundo rebaixa ara a un "error" la polèmica pel currículum de Rahola

El diari ho atribueix a una "badada" de la periodista

El Mundo rebaixa ara a un "error" la polèmica pel currículum de Rahola

Reportatge del suplement d'El Mundo

El diari El Mundo, que havia acusat aquesta setmana a Pilar Rahola de "falsejar el seu currículum dient que era doctora en Filologia", ho rebaixa  aquest dissabte a "error" en un article de dues pàgines al suplement 'La otra crónica'.

L'article exposa que "van ser molts els que es van estranyar en veure que havia falsejat el seu currículum" i recull les paraules d'una periodista -de qui no revela el nom- que afirma que "és extrany i em crec el que ella ha contat, que es tracta d'una badada". 

El diari, que fa un repàs a la trajectòria política, mediàtica i personal de l'escriptora, també recull les explicacions que va donar la periodista: "Deu ser que la meva secre ho va deure veure, va demanar que el traguessin i no va deure veure l'anglès i el francès. I jo no m'havia assabentat ni d'una cosa ni de l'altra".

Rahola, al programa de Telecinco Abre los ojos y mira, ha deixat clar que "no he mentit" i ha manifestat que "Sóc diputada? No. ¿Consellera d'algun lloc?, No. Ministra?, no. Portada d'El Mundo? Estic encantada. La veritat és que té la seva cosa". "La pregunta és: Per què?", ha afegit. 

També ha fet referència al suplement d'El Mundo i ha assenyalat que "m'han dedicat dues pàgines precioses amb unes fotos molt boniques". "Amb la qual cosa jo sol tinc agraïment per El Mundo", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#12 BEJOTA, BCN, 10/02/2014 - 13:17

Según el Colegio de Economistas de CataluñaLa independencia traerá efectos devastadores a corto plazo
Cataluña pasará un calvario al día siguiente de la separación del resto de España. El 90% cree que habrá un boicot a los productos catalanes por parte del resto de España.

#12.1 BEJOTA, BCN, 10/02/2014 - 14:59

SRA. BELÉNESTEBAN(PERDÓ,SRA. RAHOLA):DEIXI DE DIR XIMPLERIES.

#11 Nibey Se, BCN is not CAT, 09/02/2014 - 23:46

Rahola is not BCN

BCN si not CAT

#11.1 Arej, Pionyang, 10/02/2014 - 09:26

Pilar de la Haya no sinbenta may res, y si no ca ly priguntin al tribunal de Rahola.

#10 El InMundo de sempre, bcn, 09/02/2014 - 23:03

La ja molt coneguda tàctica de El Mundo. Llençar la merda (perdó, però no és possible dir-ho d´altra manera) i, després, ai, no sé , no me´n recordo, no... Covards i manipuladors. Ni cas, patètics.

#9 JosepPages(Cardedeu , VALLES ORIENTAL, 09/02/2014 - 22:06

Ja hu diuen he Se pilla antes a un mentiroso que no pas a un cojo Pilar Rahola qui diu la veritat no a de tenir por dels que viuen amb la mentiraDe veritat en ja una de mentiras moltes .Endevant Pilar Rahola que ningu te pogui canvia tal y como eres .No seras perfecta pero hay otros peores que tu

#8 Papaluna, Barcelona, 09/02/2014 - 21:58

Em reafirmo: La Rahola té amics amb molt de poder, que són capaços d'obligar a El Mundo a fer una rectificació i a dedicar dues pàgines senceres de massatge a la susdita. És una demostració més del nivell de control de la Premsa en mans d'alguns sospitosament ben concrets. A veure si ho publiqueu.