Publicitat
Comunicació · 16 de Maig de 2011. 18:36h.

El Mundo també dóna a Portabella tres regidors

Trias aconseguiria entre 14 i 15, segons una enquesta

El Mundo també dóna a Portabella tres regidors

Laporta i Portabella, d'Unitat per Barcelona, al Camp Nou

Una enquesta de Sigma Dos per al diari El Mundo atorga tres regidors a Unitat per Barcelona, la coalició formada per Esquerra, Democràcia Catalana i Reagrupament. Això significa un menys dels obtinguts en solitari per ERC ara fa quatre anys, però els mateixos que li donava El País en una altra enquesta que va veure la llum diumenge passat.

Per la seva banda, el guanyador de les eleccions del proper 22 de maig a Barcelona seria el candidat de CiU, Xavier Trias, que trauria entre 14 i 15 regidors, segons la prospecció del diari dirigit per Pedro J. Ramírez. La federació nacionalista guanyaria dos o tres escons. El PSC de Jordi Hereu es quedaria amb 12, dos menys dels actuals.

El Partit Popular es consolida com a tercera força municipal amb 7 o 8 actes. Podria créixer en una, mentre que ICV mantindria els seus quatre regidors actuals. Ciutadans es quedaria fora de l'Ajuntament de Barcelona.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#6 Magda, Barcelona, 17/05/2011 - 14:41

Trias N'aconseguiria...

#5 Ramon, Barcelona, 17/05/2011 - 12:44

Portabella amb Laporta. Un palanganer compulsiu dels sociates i l'enemic públic número 1 dels sociates. El matrimoni de conveniència entre el Parrales i l'Amador era més creïble.

#4 Joan, Barcelona, 17/05/2011 - 11:55

Felicitats ERC! No superem el PP però quedem molt per davant de Ciudadanos i Rosa Diez. Objectiu assolit! Endavant Portabella!

#2 Ramon, Barcelona, 16/05/2011 - 21:10

Està cantat que el PSOE sofrirà un cataclisme que implicarà final per la via ràpida de l'agonia ZP i estatals anticipades. Unes eleccions que significaran la desaparició d'Esquerra si ara tinguessin temptacions suïcides i tornessin a fer tripartits municipals amb el PSC i els antisistema.

#1 Ramon, Barcelona, 16/05/2011 - 20:58

Tres regidors estaria bé, perquè el segon opina que el PSC no és digne de Catalunya i el tercer és d'un partit que el seu líder considera que el PSC té per objectiu l'aniquilació de Catalunya. O sigui que, com a molt, hi hauria només el perill de l'Encarregat de Repartir Cacauets.