Publicitat
Comunicació · 23 de Novembre de 2012. 13:45h.

El Mundo veu "escandalosa" la denúncia de la Fiscalia

"Un inquietant exemple de com funcionaria la Justícia a una Catalunya independent"

El Mundo veu "escandalosa" la denúncia de la Fiscalia

Editorial

El Mundo, en el seu editorial, critica que el fiscal superior de Catalunya acusarà d'un delicte de calúmnia al diari, i consideren el seu escrit "improcedent, extemporani i fins i tot escandalós perquè dicta sentència condemnatòria abans tan sols que comenci a caminar el procediment".

En aquest sentit es pregunten "per quina raó el fiscal no ha esperat que els jutges decideixin si admeten o no les querelles, tal com li va indicar Eduardo Torres-Dulce, el seu superior jeràrquic?". El Mundo critica "les inadmissibles consideracions en què Rodríguez Sol es pronuncia sobre el fons de l'assumpte".

"Interior va informar ahir que l'esborrany relacionat 'amb el cas Palau conté dades que procedeixen d'altres informes judicialitzats que no només afecten aquest cas, així com altra documentació consistent en informes, minutes i informacions de confidents'. Un aclariment oficial que deixa en mal lloc les contundents afirmacions de la Fiscalia de Catalunya i reforça decisivament la veracitat d'aquest diari", afegeixen.

"El fiscal superior de Catalunya ha decidit sortir en defensa d'Artur Mas coincidint amb el tancament de la campanya electoral i per això no ha dubtat a carregar contra aquest diari prejutjant el resultat d'una causa encara no iniciada. Estem davant un inquietant exemple de com funcionaria la Justícia a una Catalunya independent governada per CiU", conclou.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#6 Cul de Bois, Cort dels miracles, 23/11/2012 - 19:50

Aquests "andobas" tenen un concepte mitgeval-inquisitorial del que és justicia.

#5 Xipolleig, Barcelona, 23/11/2012 - 18:11

Penso que qui escrigué l'Evangeli, al referir-se als "sepulcres blanquejats", pensava amb Pedro J.Ramírez, ja que com diu Alicia la sèrbia, ja existia Espanya abans de Jesucrist, des de fa 500 segles, com a mínim !!!.

#4 Ramon, a la discoteca de l'Arturu, 23/11/2012 - 15:51

"la policia està al servei dels CiUtadans... la fiscalia està al servei dels poliCiUns... l'oligargia, un, dos, tres, salta, garrell, que no ha estat res"... no res, una cançó que diu la meva àvia Ramona que cantava Pi de la Serra i que a ella li agradava molt... vaig a veure si la trobo, tu.

#4.1 Apotecari, Lleida, 23/11/2012 - 16:52

Noi torna al metge, la medicació ja no et fa efecte.

#4.2 Gongylus, Girona, 23/11/2012 - 18:39

La teva àvia ja deu ser velleta, oi? Perquè no recorda gaire bé la lletra. En realitat diu ...la fiscalia està al servei dels polimans...

#2 Un de tants, Catalans d´arreu, 23/11/2012 - 15:12

doncs el que veiem clar és l´actuació i manipul.lació barroera i denunciable dels diaris ecspanyols..As Marca (esborrant línies i jugadors, Mundo La Razón etc

#1 Ramon, pagant Sant Pere canta, 23/11/2012 - 13:57

doncs la meva àvia, la Ramona, sempre m'explica que La Vanguardia Española ens ha fet coses d'aquestes durant molt anys i ho hem soluCiUnat amb 112 milions... vull dir que m'explica que ho hem solucionat de moment, però que deseguida afegeix que encara no hem acabat l'any.