Publicitat
Comunicació · 2 d'Agost de 2020. 08:47h.

El Nacional 'confon' la bandera de Puerto Rico amb l'estelada

Independentistes tracten el diari de "vergonya", "pamflet" i "el pitjor del periodisme", entre d'altres

El Nacional 'confon' la bandera de Puerto Rico amb l'estelada

El diari El Nacional s'ha preguntat si Rosalía és independentista després que hagi mostrat una bandera de Ruerto Rico al seu compte d'Instagram. "Rosalía penja un vídeo amb una estelada. És independentista?", es qüestiona el diari en aquesta informació, que ha rebut crítiques d'independentistes a Twitter.

El rotatiu que dirigeix José Antich destaca en la informació signada per Marc Villanueva que "els més indepes hi veuran clarament una bandera pro-independència de Catalunya però en realitat és una altra estelada, la de Puerto Rico". De fet, la cantant catalana es troba gravant amb El Choco, a San Juan de Puerto Rico.

La publicació de la notícia a Twitter ha provocat el rebuig de molts usuaris independentistes: "això no és cap estelada, és la bandera de Puerto Rico... esteu fatal", "no entenc com José Antich no controla més els continguts dels seus redactors. Una vergonya", "notícia de merda", "que 'malamente' que esteu o esteu molt fotuts, o foteu periodisme que fot cagalera..." o "esteu fatal. En un temps pensava que éreu un diari seriós, però veig que sou un pamflet".

Altres usuaris han qualificat la informació de "clickbait", una tècnica que té com a objectiu aconseguir visites al nostre web per augmentar els nostres ingressos publicitaris. "Aquesta merda es subvenciona?", es pregunta un usuari. "Sou el pitjor del periodisme, m'ho he pensat molt però avui bloquejo tots els vostres comptes", sentencia un altre.

Publicitat
Publicitat

38 Comentaris

Publicitat
#29 Torental, Torrecilla, 04/08/2020 - 12:53

Que se puede esperar de ese panfleto hipersubvencionado, hecho por la calaña periodistica mas mediocre que ha surgido en la corteza terrestre.

#28 Victor, Barna, 03/08/2020 - 17:14

Les quitarán la subvención por ello?

#27 Me parto, Barcelona, 03/08/2020 - 03:26

No.os peleéis, pronto la bandera de Cataluña será la de Marruecos.

#27.1 Ojotuerto, Calafell.tab, 03/08/2020 - 15:54

Que razón tienes. Tambiés es una estelada

#26 catalan fotut, bcn, 03/08/2020 - 00:15

Com vegin l´esput de Puerto Rico els dóna un jamacuco

#25 Albert, BCN, 02/08/2020 - 22:30

La vida de los indepes, como juzgan a los demas, etc todo gira en torno a lo mismo... que vida mas triste, los compadezco