Publicitat
Comunicació · 16 d'Agost de 2018. 17:20h.

El Nacional defensa Mas després d'haver criticat Santi Vila

Culpa Albiol d'"obrir un debat absurd" sobre les vacances dels dirigents independentistes

El Nacional defensa Mas després d'haver criticat Santi Vila

El Nacional ha sortit en defensa d'Artur Mas després que el líder del PPC, Xavier García Albiol, hagi difós unes imatges de les vacances que està gaudint l'expresident de la Generalitat Artur Mas amb la seva dona Helena Rakòsnik a Menorca.

"Albiol intenta obrir un debat absurd: els polítics independentistes, poden fer vacances amb companys a l'exili i la presó?", ha exposat el diari en un tuit deu dies després que la mateixa publicació critiqués les vacances de l'exconseller Santi Vila "amb el seu Govern a la presó".

El digital de José Antich ha publicat la notícia "Albiol ridiculitza el 'patiment' d'Artur Mas a Menorca havent-hi presos polítics" -la signa el mateix periodista que la informació sobre l'exconseller- després que el dirigent popular hagués mostrat la imatge de Mas a través del seu compte de Twitter i ironitzés sobre "les conseqüències de viure en un Estat opressor que empresona els polítics per les seves idees".

El contrast entre la defensa a Artur Mas i la crítica a Santi Vila del digital no ha passat desapercebuda a la xarxa. Per exemple, el primer secretari de la JSC, Arnau Ramírez, entre altres persones, ha exposat que "si ets hetero i de la corda pots fer les vacances que vulguis. Si no, no".

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#11 Neus V., Barcelona, 17/08/2018 - 09:01

Frustració per dir-se Antich, doncs ell va de "modern", de mercenari servicial on millor paguen, monàrquic a les ordres del Conde a la Vanguardia, o independentista obeint les subvencions i anelant ser el futur Goebels que els sediciosos li han promés que sería en la futura dictadura. La vanitat pero es disminueix amb el seu nom: pepe

#10 tocomoxo, Anti-tractoria, 17/08/2018 - 02:22

Final de les vacances...
https://www.diaridegirona.cat/opinio/2018/08/10/postal-des-platja-iv/929395.html

#8 A., Barcelona, 16/08/2018 - 22:51

Pepito Antich, o com ser un caradura professional. Quin figura!

#7 CMR, Tabarnia, 16/08/2018 - 20:18

¿Menorca? Está claro que al Astut no le han embargado aún lo suficiente. Luego irá llorando por TV3 en plan pedigüeño.

Pocavergonya.

#7.1 oriol, Manresa, 16/08/2018 - 22:05

Y a pedir, como ya ha hecho en alguna otra ocasión, que las multas se las paguen los del pueblo, porque él no tiene cuartos y como es un gran lider se lo merce. Y los babaus, aplaudiendo y apoquinando que es gerundio.
(Me dicen que este verano su yate tiene menos eslora. Qué sacrificios hace Arturo, por Díós.

#6 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 16/08/2018 - 19:57

Qui l´ha vist i qui el veu

Quins anys aquells en que al pepeantichisenyora se li posava dura amb l´himne de la gaviota i babejava amb els flamigers discursos de donjosemari, aquell que es donava piquitos i parlava catala en la intimitat amb la ara Antiga Casa Pujol.

I mes monarquic que les perruques empolsades.

Te acuerdas Pepe ?