Publicitat
Comunicació · 7 d'Agost de 2018. 12:32h.

El Nacional demana disculpes

"Lamentem el titular i el to desafortunat de la notícia"

El Nacional demana disculpes

El Nacional ha demanat "disculpes" per la informació que va publicar ahir dilluns a la tarda sobre les vacances de l'exconseller Santi Vila -li retreia que estigués amb "joves seminús" mentre hi ha exconsellers del "seu Govern" empresonats per l'1 d'octubre- i n'ha suprimit algun paràgraf.

El digital ha publicat un missatge a Twitter per manifestar que "des d'En blau lamentem el titular i el to desafortunat de la notícia". "Treballarem perquè no torni a passar i demanem disculpes a tothom que s'hagi sentit ofès amb raó", conclou.

El diari ha eliminat la part final de la notícia que deia que "mentre els seus companys de govern són a l'exili o a la presó, Santi Vila es fa fotos amb nois joves en poca roba marcant múscul. I poca vergonya".

Tanmateix, en manté algunes parts com aquesta: "Vila cita el musical Mar i cel per titular la foto "Les veles s'inflaran", tot i que l'únic que hi surt inflat són els bíceps dels acompanyants i una part de Santi Vila: l'ego".

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#14 Mireia, Barcelona, 14/08/2018 - 09:49

El tal Pepe Antic, que actua com el "bufon" del Fuigdemont, talment te l'estatura exacte que tenien els bufons a l'edat mitjana. Aquest es un arribista i un ambiciós de primera categoria, fins i tot exerceix de mercenari sempre que hi hagi un bon salari, com va fer a la vanguardia. Li han donat ordres de retractar-se i ell sempre servicial obeeix

#13 Uno, Una, 08/08/2018 - 07:07

ElNacional.cat, el ABC de la República Catalana.

#12 Pan con tomate y jamón Ibérico, II*II Catalonia Banana Republic , 07/08/2018 - 19:16

Es decir, cuando la secta esta de luto, no se puede sonreír, tampoco alternar con chicos alegres... abrase visto tamaña desfachatez, vestido de saco y con ceniza en la cabeza.
Y encima le gustan los toros... ¡réprobo! ¡mal catalán...!

#12.1 Nudistes per la independència, L´Escala de Les Anxoves, 07/08/2018 - 19:45

El color de dol en aquest país oprimit és el groc.

#12.2 Pa amb tomàquet i pernil ibèric, El somni que ven el separatisme és fum per crèduls, 07/08/2018 - 23:35

Això són imaginacions teves produïdes pel surrealisme groc, mai he vist oprimida la gent de l'Escala.

Records a la Caravel-la, i ja em deixes pagat el vermut i unes olives. Alguna vegada teniu els separatistes de pagar alguna cosa, estem farts de pagar la vosta festa.

#11 Marta Tetas, Queralbs, 07/08/2018 - 18:41

No m´han tocat les teteeeeeees!

#10 Soloesmiopinion, Tabarnia, 07/08/2018 - 17:43

Quién ha conocido a Pepe Antic coincide en que se ha convertido en un personaje repugnante por lo falso y mercenario. Viéndose acabado tras su salida por la puerta falsa de la Vanguardia, se ha vendido a una ideología con la que ha estado siempre en desacuerdo, pero ha podido más la pela que la dignidad.